Vacature Consultant Projectmanagement Infra - Breda

Breda

ICT Group
 • ICT Group Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

INNOCY is op zoek naar een gepassioneerde projectmanager infra.

Bij INNOCY kom je in een team van zo’n 50 enthousiaste collega’s te recht die allemaal een passie hebben voor infra, techniek, onderhoud en slimme oplossingen. Binnen INNOCY hebben we 6 verschillende domeinen waarin wij geloven. Techniek & Automatisering, Veiligheid, Infra Development, Asset Management, Project Management en Data & Informatie.

We zijn constant bezig om ons zelf verder te ontwikkelen en uitdagende projecten op te pakken. Zo zijn we ook steeds vaker al bij de tenderfase aangesloten bij onze klanten. Om zo goed mogelijk voor de dag te komen maken we vaak gebruik van ervaren projectmanagers die verantwoordelijk zijn voor het team en het succesvol afronden van de tender/projecten.

Jouw Profiel: 
Het ideale profiel bestaat voor INNOCY niet. Wij geloven in een dynamisch divers team van bovengemiddeld getalenteerde mensen. Je beschikt over de nodige dosis persoonlijkheid, zelfstandigheid, creativiteit, ondernemerschap en bent een tikkie eigenwijs. Daarnaast heb je een zeer goed ontwikkeld analytisch vermogen, bent communicatief vaardig, kunt complexiteit overzien en bent omgevingsbewust. 

Als projectmanager verwachten we iemand die er staat. Iemand waar wij, onze klant en relaties op kunnen bouwen. Iemand die het vertrouwen uitstraalt en het doel heeft om het beste resultaat te behalen voor het team, zichzelf en INNOCY.

Jouw Functie: 

 • Je bent het eerste aanspreekpunt in grote aanbestedingen
 • Je zorgt voor de juiste teamsamenstelling
 • Bent verantwoordelijk om het project binnen tijd, scope en geld af te ronden
 • Je adviseert gewenst en soms ongewenst in het belang van het project of de tender
 • Je adviseert bij veiligheidsvraagstukken
 • Je verricht project- en managementtaken bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers
 • Je zorgt voor voortgangsrapportages
 • Bent verantwoordelijk voor de uiteindelijke oplevering van de documentatie

lees meer

Functie-eisen

Functie-eisen: 

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Ervaring (5 jaar) binnen de infrasector is een must
 • Ervaring aan de opdrachtnemerszijde is noodzakelijk
 • Ervaring met complexe aanbestedingsleidraden is een must
 • Je hebt een netwerk binnen de infrasector
 • Communicatief, innovatief, klantgericht en samenwerken
 • Zelfstandig, nieuwsgierig en altijd bezig om zichzelf te ontwikkelen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info

Ons aanbod: 
‘Waar kun jij dan op rekenen?’ Wij zijn open en vol vertrouwen naar onze medewerkers. Jij ‘krijgt’ bij ons het volste vertrouwen en waardering en wij verwachten van collega’s dat zij deze vrijheid en waardering met beide handen zullen aanpakken. Je zult dus bij de beteren behoren die zelfstandig en met hulp van je medecollega’s snel zal groeien in je rol als consultant/specialist. 
Verder kun je rekenen op: 

 • Een dynamische werkomgeving bij verschillende vooraanstaande opdrachtgevers in het land; 
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; 
 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens ons ‘cafetaria model’ waarin je veel vrijheden krijgt om deze zelf in te vullen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jonathan van Oudheusden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectmanager in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures