Vacature Infrastructuur Engineer - Breda

Breda

QNP ICT & Telecom Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In de infrastructuur omgevingen van onze klanten weet jij de weg! Jij zorgt er met jouw up to date kennis en servicegerichte houding altijd voor dat de klant ontzorgt wordt op het gebied van de infrastructuur van het netwerk.

Over deze functie:
Als infrastructuur engineer ben je werkzaam in het team Beheer en Projecten. Je werkt veel samen met je collega's netwerk-, service-, en project engineers. Hoewel je veel in teamverband werkt, wordt er ook vaak van je verwacht dat je zelfstandig besluiten en initiatieven neemt. Los van het designen van infrastructuur concepten ben je verantwoordelijk voor het installeren, beheren en controleren van apparatuur als switches, routers en firewall oplossingen van onze klanten. Je agenda ziet er iedere dag anders uit. De ene dag lever je een compleet en complex WiFi traject op waar je al langere tijd mee bezig bent, de andere dag begin je met het installeren van nieuwe switches.

Waar ga je aan de slag?
Onze klantenportefeuille is erg uiteenlopend en natuurlijk is geen een bedrijf hetzelfde. De ene dag zit je bij een grote zorgorganisatie of productiebedrijf, de andere dag bij een bedrijf met 10 werkplekken. Dat betekent; veel verschillende soorten klanten, verschillende branches, andere behoeften en daarom steeds een andere uitdaging.

lees meer

Functie-eisen Over jou:
Inmiddels weet je behoorlijk wat van netwerk infra design, hier heb je namelijk meerdere jaren (minimaal 5 jaar) ervaring in. Daarnaast:
 • Heb je actuele kennis van Fortinet apparatuur;
 • Is het een pré als je ervaring hebt met Aerohive WIFI producten;
 • Is troubleshooting van infrastructuur één van je sterke punten;
 • Heb je goede communicatieve vaardigheden en een servicegerichte houding.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Uiteraard bieden we je een salaris dat wordt afgestemd op jouw leeftijd en ervaring.
Overige info Wat bieden we je?
Bij QNP vinden we het belangrijk wie jij bent als persoon, wat jou energie geeft en waar jij goed in bent. Vanaf dag één gaan we 1 op 1 met je aan de slag met een uitgebreid inwerktraject en gedurende je loopbaan blijven we aandacht besteden aan jouw ontwikkeling. Je krijgt volop de mogelijkheid om bij te scholen, zowel door on the job trainingen en kennissessies op kantoor, als het volgen van een training/cursus. Naast het feit dat we dus veel aandacht hebben voor jou als persoon en jouw ontwikkeling bieden we je:
 • Een salaris dat wordt afgestemd op jouw ervaring en leeftijd;
 • Een afwisselende baan volop ruimte voor eigen initiatief en daadkracht;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Smartphone regeling;
 • Een laptop en auto van de zaak;
 • Je gaat aan de slag in een ambitieus team met leuke collega's
 • De leukste uitjes en wekelijkse vrijdagmiddagborrels.
   
QNP jouw nieuwe werkgever?
Sinds december 2017 vind je ons nieuwe, hypermoderne kantoor aan het Rithmeesterpark in Breda. Ons pand is recht naast de A16 gelegen, ideaal bereikbaar dus. QNP is een platte organisatie met ambitieuze, hard werkende collega’s die samen werken aan het succes van de organisatie.

Spreekt deze uitdaging je aan? Stuur dan jouw motivatie en CV (met foto). 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Snap jij dat ICT van levensbelang is voor onze klanten? En begrijp jij tegelijkertijd dat onze klanten zich vooral niet te druk willen maken over hun ICT? Die moet het gewoon altijd doen. En blijven doen. Daar zorgen wij bij QNP voor. Bij bedrijven en instellingen tot 1.000 werkplekken. Met circa 40 collega's staan we daar elke dag weer voor op.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!