Vacature Servicedesk Engineer - Breda

Breda

QNP ICT & Telecom Professionals
  • QNP ICT & Telecom Professionals Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je bent servicegericht en je vindt het fijn om klanten te helpen. Je bent een kei in prioriteiten stellen. Als klanten je bellen met problemen, houd jij je hoofd koel en zorg je ervoor dat je klant op de hoogte blijft en beantwoord je rustig en vriendelijk alle vragen.

De vacature van Servicedesk Engineer daagt je uit om..
support te geven aan onze klanten via de telefoon en diverse remote tools. Je geeft ondersteuning aan onze relaties op eerste- en tweedelijns niveau. Dit doe je voor zowel IT- als telecomsystemen. We garanderen je dat niet één dag aan de Servicedesk hetzelfde is, want we hebben veel verschillende klanten, dat betekent; veel verschillende netwerken en systemen, verschillende personen en verschillende vragen! Kortom; een gevarieerde functie met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een dynamisch bedrijf waar persoonlijke aandacht voor de medewerkers hoog in het vaandel staat!

lees meer

Functie-eisen De ideale Servicedesk Engineer brengt mee:
– Tenminste MBO+ werk- en denkniveau;
– een afgeronde relevante ICT mbo opleiding op niveau 3 of 4;
– enige ervaring als Servicedesk Engineer;
– uitstekende luister- en communicatievaardigheden;
– een proactieve en servicegerichte houding;
– het vermogen om je hoofd koel te houden en adequaat te acteren bij calamiteiten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Salaris wordt afgestemd op leeftijd en ervaring
Aantal uur per week 40 uur p/w
Parttime in overleg
Overige info Wat biedt QNP jou?
– Een salaris dat wordt afgestemd op jouw leeftijd en ervaring;
– uitstekende pensioenregeling;
– volop training- en studiemogelijkheden;
– een moderne werkplek;
– een ambitieus team met leuke collega's;
– de leukste uitjes en wekelijkse vrijdagmiddagborrels.

QNP jouw nieuwe werkgever?
Sinds december 2017 vind je ons nieuwe, hypermoderne kantoor aan het Rithmeesterpark in Breda. Ons pand is recht naast de A16 gelegen, ideaal bereikbaar dus. Je werkt binnen een dynamische, gezonde en groeiende organisatie. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals moderne werkplek, passend salaris, pensioen en laptop. Je kunt rekenen op een praktijkgericht introductie- en opleidingsprogramma waarbij regelmatig uitwisseling van kennis en nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. QNP is een platte organisatie met ambitieuze, hard werkende collega's die samen werken aan het succes van de organisatie. Je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. De branche staat nooit stil, dus jij en de organisatie blijven zich ontwikkelen en innoveren. Natuurlijk is er naast het harde werken ook volop tijd voor 'Brabantse gezelligheid', bijvoorbeeld tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel en de uitjes georganiseerd door onze personeelsvereniging. Momenteel aangepast volgens de RIVM richtlijnen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Snap jij dat ICT van levensbelang is voor onze klanten? En begrijp jij tegelijkertijd dat onze klanten zich vooral niet te druk willen maken over hun ICT? Die moet het gewoon altijd doen. En blijven doen. Daar zorgen wij bij QNP voor. Bij bedrijven en instellingen tot 1.000 werkplekken. Met circa 40 collega's staan we daar elke dag weer voor op.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker 1e Lijns in Breda