Vacature Netwerkbeheerder - Breda

Breda

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Op zoek naar een nieuwe interne Netwerk uitdaging? Wil je verder verantwoordelijk zijn voor een vaste technische omgeving en het succesvol beheren daarvan? Heb je je CCNA op zak of wil je die graag gaan halen? Solliciteer dan direct!


Wat ga je doen?

Als netwerkbeheerder ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten, het doorvoeren van changes en werk je mee aan grootschalige projecten op netwerkvlak bij klanten en de interne omgeving. Ook monitor je de netwerken van de klanten op actieve basis vanuit het NOC. Hierna kun je samen met het NOC evalueren hoe het ging en waar het beter kan.

Je primaire taak is troubleshooten en helpen van de klanten met hun problemen. Switching is hierin het belangrijkste, dus denk aan het aanmaken van VLAN en gelijksoortige zaken. En als laatste ga je meedenken met waar de dienstverlening verbetert kan gaan worden.

Het is een leuke en uitdagende functie met een hoop variatie.


Wie ben je?

- Je hebt basis netwerk kennis, denk aan routing, switchting en firewalling;
- Je hebt kennis van producten van vendoren als Cisco, Fortigate of HP, vooral kennis van Cisco is van groot belang;
- Je hebt je CCNA op zak of je bent bereidt deze te gaan halen binnen korte tijd.
- Afgeronde MBO 4 opleiding of hoger.


Wat mag je verwachten?

- Salarisindicatie van €3.000,-
- Uitstekende secundaire voorwaarden, denk aan Eindejaarsuitkering en inkoop verlof;
- Mogelijkheid tot thuiswerken;
- Uitgebreide opleidingsmogelijkheden.


Waar ga je werken?

Het gaat hierbij om een dienstverlener binnen de onderwijsbranche. Aan diverse instellingen leveren zij innovatieve oplossingen gericht op de interne IT infrastructuur. Denk hierbij aan grootschalige migraties naar Azure cloud of het inrichten van volledig nieuwe netwerkomgevingen. Verder is het een zeer open organisatie met genoeg doorgroeimogelijkheden, niet alleen in de praktijk maar ook op theoretisch en persoonlijk vlak. Al met al een gezellige club waar je ondanks jouw kennis en ervaring nog genoeg kan leren.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures