Vacature Verdiep jij je als ICT specialist graag in de wereld van ICT bij Amphia in Breda?

Breda

Amphia Ziekenhuis
 • Amphia Ziekenhuis Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Verdiep jij je graag in de wereld van ICT? Zoek jij altijd naar de beste oplossing? En ben je op zoek naar een baan waar alle facetten van het ICT-vak aan bod komen? Dan ben jij onze nieuwe collega!

JOUW uitdaging
Als Systeembeheerder werk je continu aan het verbeteren van de ICT-beleving van onder andere onze zorgprofessionals waardoor we elke dag een beetje beter worden. Je presenteert je ideeën zo dat iedereen, zowel de technische als de niet technische collega's, ze begrijpt. Je geeft advies over hard- en software en je participeert in verschillende projectteams. Daarnaast hou je dagelijks de talloze systemen up and running. Samen met je collega's probeer je incidenten te voorkomen of zo snel mogelijk op te lossen. Service met een glimlach is niet je doel maar je standaard. Je bent de menselijke factor voor ICT vraagstukken binnen het ziekenhuis. Als Systeembeheerder werk je direct samen met collega's ICT en collega's van andere vakgebieden, met een focus op de aan jouw toegewezen aandachtsgebieden.

We staan altijd open voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

JOUW werkomgeving
Je werkt graag samen met enthousiaste, nuchtere, vrolijke collega's. Jouw team bestaat uit 7 collega's waarvan 6 mannen en 1 vrouw, variërend in de leeftijd van 30-50 jaar. De sfeer binnen de afdeling is relaxed en informeel. Je komt niet alleen terecht in een professioneel en menselijk team maar draagt ook bij aan ontwikkelingen en technieken die echt impact hebben op de patiëntenzorg.  Gaat jouw hart hiervan sneller kloppen? In een topteam waarin open en directe communicatie met een vleug humor vanzelfsprekend is? Mooi. Dan is dit jouw baan!

De ICT omgeving binnen onze organisatie is zeer complex en uitdagend.
 • We hebben te maken met ruim 4500 werkplekken;
 • Alle specialisaties worden uitgevoerd door Amphia;
 • ICT beschikt over 450 applicaties waaronder het EPD van EPIC, PACS software en spraakherkenning;
 • We beschikken over een eigen spiksplinternieuw datacentrum;
 • Enterprise-omgeving met State-of-the-Art hard- en software.

lees meer

Functie-eisen Wie ben JIJ?
Hebben we een match? Naast diepgaande technische kennis in een complexe ICT omgeving ben je ook sterk qua communicatie, samenwerking en heb je een “gewoon doen”  mentaliteit. Je bent stressbestendig, flexibel en hebt overtuigingskracht. Naast jouw enthousiasme en passie voor het vakgebied, beschik je over:
 • HBO denk- en werkniveau dan wel een afgeronde HBO opleiding op het gebied van (Technische) Informatica, Business IT & Management of vergelijkbaar;
 • Aantoonbare ervaring met 1 of meerdere van de volgende producten:
  • Microsoft Windows 10
  • Microsoft Windows Server 2016
  • Ivanti Automation Manager
  • Ivanti Workspace Control
  • Microsoft SCCM
  • Microsoft App-V 5.1;
 • Kennis en toepassen van ITIL-methodiek.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Een salaris van maximaal € 4.227,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring, conform CAO Ziekenhuizen (functiegroep 50 - 55, op basis van 36 uur);
Aantal uur per week 32 - 36 uur p/w
De mogelijkheid bestaat om 4 x 9 uur te werken. Werk-privé balans vinden we belangrijk
Overige info Amphia als JOUW werkgever
Werken bij Amphia betekent werken in hét topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract voor de periode van één jaar met uitzicht op een vast contract. Het rooster bepaal je samen met je collega's omdat wij de balans tussen werk en privé belangrijk vinden. De mogelijkheid bestaat om 4 x 9 uur te werken. In overleg is een vaste vrije dag mogelijk. Daarnaast:
 • Een salaris van maximaal € 4.227,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring, conform CAO Ziekenhuizen (functiegroep 50 - 55, op basis van 36 uur);
 • 8,3% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering;
 • Een vitaliteitsaanbod met allerlei leuke trainingen, activiteiten en praktische tips op het gebied van gezondheid en welzijn.
Interesse?
Benieuwd of Amphia bij jou past? Heb je vragen? Stuur Rolf van Schaik, manager ICT beheer, een mail via [email protected] Hij beantwoordt met plezier jouw vragen.

Liever eerst een kijkje nemen op de afdeling en koffie drinken met je mogelijke toekomstige collega? Dat kan ook! Bel met Bas Otting, ICT Systeembeheerder/Teamlead via 076 595 2639 en plan snel samen een vrijblijvende afspraak in.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik op de onderstaande button en stuur je cv met motivatie vóór 10 mei 2021.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Samen gezonder, dat is waar 270 medisch specialisten, 4300 medewerkers en 340 vrijwilligers zich in Amphia elke dag hard voor maken. Wij willen patiënten de beste medische en verpleegkundige zorg bieden, zo dicht mogelijk bij huis. Zodat zij zo snel als mogelijk en verantwoord is weer in hun eigen omgeving verder kunnen herstellen. Natuurlijk houden wij daarbij zoveel mogelijk rekening met individuele wensen, behoeften en omstandigheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Beheerder in Breda