Vacature Application Developer / IT Support - Terneuzen

Terneuzen

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Dow Site Logistics bedient een groot aantal fabrieken en bedrijven van Dow. De afdeling beheert de stroom van materialen die Dow Terneuzen binnenkomen of verlaten. Voor de Site Logistiek zijn wij op zoek naar een applicatiebeheerder. Als applicatiebeheerder ben je lid van het WPIT team. Dit team ondersteunt de afdeling Site Logistiek op gebied van IT, applicatieontwikkeling, training en rapportages.

wat bieden wij jou
 • € 2750 - € 3250 bruto per maand
 • Fulltime dienstverband
 • Reiskostenvergoeding 0,19 per kilometer
 • 25 verlofdagen & 8,33% vakantietoeslag
wie ben jij

Jij bent een communicatief vaardige techneut, die voor elk technisch probleem de juiste oplossing paraat heeft. Als applicatiebeheerder ben je ook in staat deze oplossing op een klantvriendelijke manier aan te dragen! Verder heb je:

 • MBO 4 Applicatie Ontwikkeling, Informatie Technologie of gelijkwaardig.
 • Ervaring met C#, ASP.Net (MVC-framework / Entity-framework), .Net Core, VB.Net, SQL, Javascript, CSS, HTML, MS Access, Visual Studio, GIT, Azure, MVC-architecture
 • Nederlandse en Engels taalvaardigheid zowel mondeling alsl schriftelijk
wat ga je doen

Het team is betrokken bij een groot aantal verschillende projecten en werkt samen of onafhankelijk aan dergelijke projecten. Verder wordt door het team IT werkprocesondersteuning gegeven aan de afdeling Site Logistics. Hierdoor wordt er nauw samengewerkt met eindgebruikers en andere betrokken afdelingen. De Site Logistics streeft continu naar verbetering door middel van applicaties ter ondersteuning van de werkprocessen. Andere taken zijn :

 • Analyse, ontwerp, ontwikkeling, testen & implementatie ontwikkeling van nieuwe applicaties om de efficiëntie van werk- en communicatieprocessen te verhogen. ·
 • Verbetering van bestaande applicaties of werkprocessen.
 • Verlenen van technische IT-ondersteuning aan de afdeling.
 • Samen met het team ondersteuning bieden tijdens de vrije uren. ·
 • Maken van rapportages naar de afdeling over werkprocessen en systemen.
 • Opstellen van technische & procesdocumentatie.
waar ga je werken

Dow Terneuzen heeft 17 fabrieken en is de op één na grootste fabriek van Dow wereldwijd. Met ruim 3600 medewerkers met meer dan 50 nationaliteiten is Dow Terneuzen een diverse organisatie. Dow ondersteunt initiatieven en evenementen in Zeeuws Vlaanderen. Zo dragen zij bij aan het economische en maatschappelijke succes van de regio. Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen als Applicatiebeheerder, dan is Dow dé werkgever voor jou !

sollicitatie

Interesse in de baan? Solliciteer nu! Kleine moeite. Na het ontvangen van je sollicitatie nemen we binnen zsm contact met je op

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.750 - € 3.250 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Terneuzen