Vacature IT Engineer (fulltime) in Gorinchem

Gorinchem

Montapacking (Innovation Center)
 • Montapacking (Innovation Center)
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wegens uitbreiding van ons ICT-team hebben wij binnen onze IT-afdeling in het Montapacking Innovation Center in Gorinchem per direct plaats voor een IT-/Network-Engineer (fulltime).

Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.000 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten.

Op onze IT-afdeling wordt alle software voor onze klanten en onze warehouses door ons eigen Development Team ontwikkeld. Montaportal is een totaaloplossing voor e-commerce en logistiek en heeft koppelingen met webshopsystemen zoals Magento, Lightspeed, Shopify en Woocommerce en marketplaces als Bol.com en Amazon. De Servicedesk ondersteunt onze klanten en collega's dagelijks bij IT-gerelateerde vragen.

Het netwerk en alle systemen waar deze software op draait wordt door het IT-team dagelijks verbeterd en onderhouden. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Gorinchem, maar ook op locatie bij onze vestigingen/warehouses in het hele land.

Bekijk dit filmpje om kennis met ons te maken!
Ga naar: bit.ly/montapacking-innovation-center

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken we:
 • Een collega met humor voor wie Microsoft Windows Server, SQL Server, Office365, Azure en VMWare weinig geheimen kent;
 • Kennis en ervaring op het gebied van netwerkinfrastructuren (Cisco / Sophos / Ruckus) en storage systemen (Dell);
 • Iemand die blij en enthousiast wordt van het op afstand en op locatie installeren en beheren van onze infrastructuur en werkplekken;
 • Een klantgerichte probleemoplosser die thuis is in serverbeheer en security;
 • Een teamspeler die creatief is en in staat is de eindgebruikers op IT-gebied effectief en servicegericht te ondersteunen.
Wat we bieden:
 • Een superleuke baan in een dynamisch en groeiend bedrijf;
 • Een informele en gezellige werksfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan;
 • Volop ruimte voor eigen initiatief met de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere groei van onze klanten en Montapacking;
 • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy, een voor jou premievrije pensioenregeling en fruit op het werk.
Wat nu?
Heb je nog een functie-inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Wouter Stolk, telefoonnummer 06-30096828
Ben je enthousiast over deze vacature en ben je fulltime beschikbaar? Solliciteer direct, mail je motivatie met CV naar Henriëtte Wibier ([email protected]) of reageer door het formulier op onze site in te vullen (www.montapacking.nl).

Voor meer informatie over Montapacking: bekijk onze social media kanalen!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Aantal uur per week 40 uur p/w
Minder uren kan in onderling overleg.
Bedrijfsomschrijving Montapacking is een e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1000 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van onze klanten.

Onze ±30 ICT'ers werken in ons Montapacking Innovation Center. Zij houden zich dagelijks bezig met de vraag: hoe kunnen we snel, makkelijk en slim het logistieke proces uitvoeren én verbeteren?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!