Vacature Senior Functioneel beheerder - Middelburg

Middelburg

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jij bent degene die er voor zorgt dat systemen op-en-top werken, zodat de gebruikers ervan zorgeloos hun werk kunnen doen. Dankzij jouw kennis ben jij de perfecte persoon om op te treden tussen de gebruikersorganisatie en de ICT-organisatie. Klinkt dit als iets voor jou? Dan ben jij de senior functioneel beheerder die wij zoeken!

Je komt te werken voor een overheidsinstelling die gevestigd is in Middelburg. Het betreft een fulltime job voor 36 uur per week.

wat bieden wij jou
 • Salaris conform cao inlclusief keuzebudget
 • Middelburg
 • Veelzijdige organisatie, volop in ontwikkeling
wie ben jij
 • Minimaal afgeronde relevante HBO bachelor opleiding, bij voorkeur bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar. Ook heb je aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring als functioneel beheerder;
 • Je hebt ervaring met het werken in een proces- en projectmatige omgeving (BiSL en WISP). Daarnaast heb je kennis van relevante wetgeving rondom Informatiebeveiliging en privacy;
 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Ook omschrijven de eigenschappen als proactief, resultaat gericht, pragmatisch en servicegericht jou prefect;
 • Je beschikt over de benodigde accuratesse en een analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Het is een absolute pre als je ervaring hebt met systemen zoals AFAS, Topdesk, Squit2020 en AG5;
 • Je hebt ervaring met rapportage- en dashboardtools zoals PowerBI;
 • Koppelen van informatiesystemen middels bijvoorbeeld API’s is jou niet onbekend;
 • Je beschikt over basiskennis van en ervaring met databases, ETL, SQL en scripting.
wat ga je doen

Als senior functioneel beheerder ben je medeverantwoordelijk voor de continuïteit, het optimaal functioneren en de (door)ontwikkeling van verschillende informatiesystemen. In deze veelzijdige functie treed je op als spil tussen de gebruikersorganisatie en de ICT-organisatie.

Onderstaande taken maken onderdeel uit van jouw functie:

 • Het inventariseren en specificeren van gewenste en noodzakelijke aanpassingen van systemen;
 • Het begeleiden van de implementatie van procesoptimalisatie en functionele wijzigingen;
 • Het afstemmen van de werking van de informatiesystemen op zowel de interne als de externe wensen;
 • Het deelnemen aan projecten op het gebied van informatievoorziening en organisatieverandering;
 • Het ondersteunen van de bedrijfskundige informatiemanager bij het realiseren van complexe informatieprojecten;
 • Het adviseren in informatievraagstukken;
 • Het analyseren van procesmatige knelpunten en het leveren van een bijdrage aan de oplossing hiervan;
 • Het opstellen, faciliteren en zo nodig uitvoeren van testactiviteiten.
waar ga je werken

Je komt te werken voor het centrale orgaan voor fysieke veiligheid in Zeeland. Tot hun taken behoren rampenbestrijding, crisisbeheersing, brandweerzorg, Geneeskundige Hulpverlening in de Regio en het samenwerkingsverband Meldkamer Zeeland-West-Brabant. Jij komt terecht in het team Informatisering en Automatisering. Dit team maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsvoering. Je komt te werken in een zeer dynamische omgeving met veel en diverse stakeholders. Als senior functioneel beheerder werk je nauw samen met de bedrijfskundige Informatiemanager van de organisatie.

sollicitatie

Breng jij de juiste kennis en ervaring mee om deze functie met succes te voorzien? Laat dan jouw sollicitatie achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.400 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!