Vacature Social Media medewerker - Middelburg

Middelburg

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Kan jij goed overweg met sociale media en heb jij een passie voor de Nederlandse taal? Dan ben jij de persoon die we zoeken voor de functie van Social Media expert.

wat bieden wij jou
 • €11,05 per uur
 • Ruimte voor persoonlijke groei
 • 16 - 40 uur
wie ben jij

Jij bent sociaal en goed met taal. Jij bent naast hulpvaardig ook een persoon die niet bang is om hulp te vragen aan collega's. Kortom jij bent een collega die graag samenwerkt. Jij neemt graag initiatief en zorgt ervoor dat de sociale media van Delta Fiber up-to-date blijft.

 • beheersing van de Nederlandse taal
 • ervaring met sociale media platformen en handig met systemen
 • flexibel inzetbaar
wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor de verschillende sociale media kanalen zoals facebook en twitter. Jij gaat in gesprek met klanten die vragen of opmerkingen hebben. Daarnaast houdt jij je bezig met het afspeuren van het internet naar comments en hashtags. Wanneer jij #Delta tegenkomt, help jij mensen verder en los je eventuele problemen op.

 • geven van reacties op sociale media kanalen
 • chatten met klanten
 • reageren op e-mails en DM's met Delta Fiber vraagstukken
waar ga je werken

Jij komt te werken in een groeiend bedrijf wat verantwoordelijk is voor sneller(glasvezel) internet. Jij komt te werken op de afdeling Online. Deze afdeling is open, informeel en ondernemend. Jij kunt jezelf persoonlijk ontwikkelen op deze afdeling. Deze afdeling streeft ernaar om kennis en kunde naar een steeds hoger niveau te tillen.

 • goed te bereiken met het openbaar vervoer
 • mogelijkheid tot persoonlijke groei
 • fulltime of parttime mogelijkheden
sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel via de sollicitatie-knop of bel even naar: 0113-274801

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 11,00 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!