Vacature IT Security Analyst Utrecht / Woerden

Woerden

Kamer van Koophandel Nederland
  • Kamer van Koophandel Nederland Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij hebben momenteel een hele mooie security rol vacant. In deze rol ben je over de volle breedte aan het bouwen om de Kamer veilig te houden; je werkt aan hacking (blue/red), pentesting, SOC monitoring en zelfs forensics. Je bent onderdeel van ons SOC, en dat betekent dat je ook helpt bij de monitoring.

Wat is jouw kracht?
De IT Security Analist voert reguliere monitoring uit en analyseert security-incidenten volgens afgesproken kaders. Je stemt af met de diverse oplosgroepen en neemt de regie bij het tijdig oplossen van security incidenten en oplossen van kwetsbaarheden. Je bepaalt in samenspraak met ontwikkelteams de inhoud en diepgang van penetratietesten, en ondersteunt de ontwikkelteams met het opstellen van de oplossingsrichting van de gevonden kwetsbaarheden. Je voert periodiek kwetsbaarheden onderzoek uit naar bedreigingen volgens afgesproken kaders en je voert periodieke rapportages uit over de operationele security resultaten.

Wat ga je doen?
Je bent actief bezig met je vak en analyseert en onderzoekt vraagstukken op het gebied van IT-security. Binnen de organisatie voer je periodieke beoordelingsanalyses uit op de geleverde producten en diensten, en stelt risicoclassificaties op binnen verschillende IT-security gebieden. Je bent een expert en geeft gevraagd en ongevraagd adviezen over IT-security vraagstukken.

lees meer

Functie-eisen Afgeronde HBO ICT.
Certificaten/trainingen in ISO27001, ISO27002, CEH, CTIA en ECES
Kennis van netwerken, systemen, besturingssystemen en applicaties op het niveau zodat je kunt communiceren met de systeemspecialist van een infrastructuurplatform team.
Basis kennis van aanvalstechnieken en/of malware
Algemene kennis van beheer-, beveiligings- & projectmethodieken (ITIL, ISO 27001/2 en PRINCE2)
Kennis van de policies en procedures rond security incidenten en weet deze toe te passen
Een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.055 - € 6.028 p/m
Bedrijfsomschrijving Werken bij KVK is werken voor ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk online.

We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo'n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We dagen onszelf elke keer opnieuw uit om ondernemers in Nederland vooruit te helpen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!