Vacature Medior Senior Java Software Ontwikkelaar - Woerden

Woerden

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Passie voor Telecom gaan hand in hand met innovatie en een hoge verantwoordelijk in deze rol als Software Ontwikkelaar bij onze klant in Woerden. Wij zijn enthousiast, jij ook?

Vanwege de groei van de organisatie zijn ze op dit moment op zoek naar een Software Ontwikkelaar voor de locatie in Woerden. Dit betreft een brede functie met zeer grote uitdagingen, die jij zou kunnen aangaan in een team. Het development team bestaat uit 4 ontwikkelaars, allen rond de 30 jaar. Als Software Ontwikkelaar werk je samen met de Solutions Consultants aan innovatieve en optimale softwareoplossingen. Je maakt hierbij deel uit van een internationaal ontwikkelingsteam en bent daarom verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en leveren van een kwalitatieve bijdrage aan de producten van deze klant. Sommige van deze producten zijn onder meer de roadmap (IoT projecten uitwerken), eSIM solutions, OTAplatform (simkaart van afstand updaten en van een nieuw profiel voorzien) en werken aan huidige projecten (klanten nieuwe producten en diensten leveren op maat). 

Wat het werk bij deze klant zo leuk maakt zijn dat er grote toekomstplannen liggen binnen de organisatie en de flexibiliteit, waarbij je moet denken aan thuiswerk mogelijkheden. Zo kan je doorgroeien door middel van certificeringen en cursussen van bijvoorbeeld een Medior positie naar een Senior rol. In de functie zal je gaan werken met onder andere technieken als Java, Spring, JBoss en Hibernate. Het is voor het bedrijf dus wel van belang dat je hier enige ervaring en kennis van hebt. Daarnaast is kennis van PostgreSQL, AngularJS en REST een pre. Omdat je als ontwikkelaar veel inspraak hebt tijdens je werkzaamheden, is het belangrijk dat je goede communicatie- (zowel Nederlands als Engels), organisatie- en planningsskills hebt en/of graag wilt leren. 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Ervaring met OOP development;
 • Kennis van Java en testing frameworks;
 • Werken met technieken als PostgreSQL, AngularJS, REST, Spring, JBoss en Hibernate;
 • Communicatief vaardig in Nederlands, maar ook Engels;
 • Creativiteit en flexibiliteit;
 • Goede organisatie-, planning en communicatievaardigheden;
 • Graag willen leren!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Ruime mogelijkheden tot groei in salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Structureel de mogelijkheid om thuis te werken, bijvoorbeeld 1 dag in de week;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Volop ruimte voor ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden;
 • Dynamische en internationale werkomgeving in innovatieve organisatie;
 • Werken aan geweldige vraagstukken op gebied van performance en systemen samen met andere ontwikkelaars!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8203666

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een multinational met kantoren in verschillende landen. De hoofdlocatie is te vinden in Woerden, waar zij werken voor klanten als Simpel, KORE en 2degrees. Zij bieden klanten de connectiviteit waardoor zij hun eigen mobiele oplossingen kunnen bouwen en beheren. Hiervoor bouwen, ondersteunen en exploiteren ze innovatieve MVNO en M2M projecten, met miljoenen simkaarten! Ook doen zij veel met realtime charging(prepaid), dit systeem is een Oracle platform waar verschillende systemen omheen worden gebouwd, wat bijvoorbeeld een gesprek beëindigd wanneer het prepaid tegoed van de gebruiker op is. 

Het blijft een echt telecomorganisatie, die voornamelijk bestaat uit netwerkspecialisten. Het speerpunt hierbij is om te streven naar het kunnen leveren van een aandeel, in een markt waarin de naam van onze klant nauwelijks bekend is. Het leuke aan deze setting is dat de teams multinationaal zijn, zo hebben zij medewerkers in Frankrijk, Malta, België en nog enkele in Engeland. Het team waarvoor de klant zoekt werkt momenteel aan de interfaces (voornamelijk backend, maar ook stukjes frontend). Klanten leveren een bepaalde huisstijl aan en zij zetten deze dan om in software. In zijn totaliteit bestaat de gehele organisatie uit 75 man, een kleine club, maar waarbij je als ontwikkelaar veel inspraak hebt. 

Het bedrijf groeit gestaag en zorgt uitstekend voor z’n mensen. Ze zijn er hierbij goed in geslaagd om een mooie mix van verantwoordelijkheid en innovatie te scheppen voor de collega’s. Ondernemerschap wordt bijvoorbeeld gestimuleerd en als iemand een idee heeft dat interessant genoeg is wordt daar ook tijd voor ingeruimd. Er heerst een leuke prettige sfeer, waarbij inspraak vanuit elke medewerker hoog in het vaandel staat. De jaarlijkse uitjes, borrels, eigen bedrijfskantine (met tap!) en bijvoorbeeld de kantoortuin zijn tot slot echt de kersen op de taart die het werken bij dit bedrijf simpelweg heel fijn en prettig maken.

lees meer

Contactpersoon Roy Out
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!