Vacature Medior Sr PHP Developer Applicaties | MBO+ HBO - Woerden

Woerden

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Bij welk bedrijf je gaat werken:
 • Wij leveren diensten en oplossingen voor de uitwisseling van digitale en fysieke informatiestromen.
 • Wil jij werken als PHP Developer?
 • Heb jij ervaring als PHP developer?

Vaste baan: Medior Sr PHP Developer Applicaties | MBO+ HBO | 2.800 - 4.300 | Medior Senior PHP Developer

Als fullservice marketingbureau werken we op alle fronten: e-mail, direct mail, mobile, web en social media. Marketing IT Tools ontwikkelen wij op maat of hebben wij in huis.
Bij ons bedrijf staan vertrouwen, samenwerkings- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel. Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Welke taken horen bij een Medior Sr PHP Developer Applicaties:

Voor de vacature als Medior Senior PHP Developer Woerden MBO+ HBO ga je het volgende doen:

Als Medior/Senior developer ontwikkel en onderhoud je applicaties ten en behoeve van ICT gedreven marketingprocessen. Aan de hand van o.a. functionele en technische ontwerpen en de door ons ontwikkelde template bouw je de processen en systemen.

Jouw doel is om klantvragen succesvol om te zetten in slimme marketingtools; van landingspagina’s tot omnichannel communicatieflows. Je bent strategisch én tactisch aanspreekpunt zowel inhoudelijk als procesmatig vlak voor de projectmanagers ten behoeve van de ICT aspecten van projecten.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag met de Daily Stand-up van het Competence Center, waarin we de dag doornemen die voor ons ligt. Na een kop koffie in de koffiecorner zoek je dé oplossing voor het probleem dat je samen met je collega de vorige dag niet kon tackelen. ’s Middags overleg je met de Solution Architect om te inventariseren hoe die ene specifieke klantvraag het beste opgelost kan worden en later op de middag presenteer je samen met een projectmanager intern een aantal succesvolle flows.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Medior Senior PHP Developer, die past in deze rol.

Jouw specificaties:
 • Je hebt minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis en ervaring met applicaties zoals PhpStorm, Visual Studio, Navicat MySQL, SourceTree, Jira, Bitbucket, MSOffice;
 • Je hebt kennis en ervaring met programmeertalen zoals PHP, HTML, CSS, MySQL, Javascript, Basiskennis van linux en NET is een pré;
 • Je bent pro-acctief met een groot probleemoplossend vermogen;
 • Je bent analytisch, accuraat en een teamspeler;
 • Je hebt affiniteit met (digitale) klantcommunicatie, kennis van de markt en kunt ontwikkelingen door vertalen naar kansen;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je woont in de omgeving van Woerden, Utrecht, Gouda, Alphen aan den Rijn en Nieuwegein.
Wat maakt werken bij deze werkgever zo leuk?:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.300. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Ga de uitdaging aan!:

Naast de genoemde termen kom je in dit vak meer tegen. Denk aan Medior Senior PHP Developer php, php5 of mvc. Ook symfony, zend of Laravel zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo kan je ook PHP developer, PHP Development en PHP ontwikkelaar in dit werkterrein tegenkomen.

Voor deze vacature is in de buurt wonen handig. Wij zitten in Woerden, dus als jij in Abcoude, Bilthoven, Soestdijk, Maarssen of Bunnik woont dan is dat gunstig. Maar ook Maarn, Baarn, Soest en Vleuten zijn prima. Woon je in Zeist, De bilt of Soestduinen en zie je de vacature zitten, reageer dan zeker ook. En dat geldt ook voor Breukelen, Driebergen, Houten of Woerden deze woonplaatsen zijn ook dichtbij. Gouda, Veenendaal en Amersfoort liggen ook gunstig als het gaat om de reisafstand.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 4.300 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Developer in Woerden