Vacature Auditor - Woerden

Woerden

Hurrey Detachering B.V.
 • Hurrey Detachering B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
 • Vacaturenummer: Hurrey-0011
 • Opdrachtgever: Gemeente Woerden
 • Locatie: Woerden
 • Aanbod: Tarief € 90 of € 7.500 - € 8.500 (o.b.v. 40 uur) per maand
 • Opleiding: HBO+
 • Duur: 1 januari 2021 – 30 april 2021 + optie tot verlenging
 • Aantal uur: Parttime
Wie zijn wij?

Werken voor de gemeente Woerden en Oudewater betekent werken aan ambities in een dynamische organisatie met grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ruim 500 talentvolle professionals werken voor twee gemeentebesturen die samen 60.000 inwoners vertegenwoordigen. In een wendbare en slagvaardige omgeving worden zij elke dag uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en met hun blik naar buiten te werken aan de vragen en opgaves uit de samenleving. De cultuur is informeel en resultaat gericht, het beleid is interactief: mét onze inwoners én ondernemers.

Wij zijn Strategie, Financiën en Control i.o. gericht op het optimaliseren van de organisatie. Wij houden ons bezig met strategie, sturing, beheersing, toezicht en verantwoording. Dit doen wij met heldere en toepasbare adviezen vanuit een sterk onafhankelijk positie waarbij wij continu de verbinding opzoeken. Het team bestaat uit strategie, audit & IC, P&C en financieel beleid, business control en de financiële administratie.

Wij werken voor twee gemeentebesturen, Oudewater en Woerden. Onze stakeholders stellen wij centraal door:
De samenleving en haar kracht te benutten.

Proactief samenwerken met inwoners en er zijn! Goede dienstverlening, hulp bij initiatieven, boeken van resultaten en transparante communicatie.
Bestuurders in staat te stellen de samenleving te dienen.

Het verlenen van advies aan het bestuur en werken aan maatschappelijke vragen en taken die leven in de samenleving. Medewerkers die met plezier werken.

Talent, ontwikkeling en brede inzetbaarheid staan centraal in een informele werksfeer met korte lijnen. Ruimte om flexibel te werken aan eigen verantwoordelijkheden en resultaten.


Opdrachtbeschrijving

Als AO/IC en procesdeskundige bij de gemeenten Woerden en Oudewater vervul je een sleutelfunctie in een organisatie die in control wil zijn. De processen en besluiten voldoen aan de wet- en regelgeving en de AO/IC is toereikend, daar zorg jij wel voor! Vanuit een onafhankelijke positie weet jij verbinding te maken tussen de verschillende vakgebieden. Met kritische vragen, heldere adviezen en positief meedenken weet jij de lijn te enthousiasmeren om in control te willen zijn.

Dit doe je door:

 • Bijdragen te leveren aan het toewerken naar een rechtmatigheidsverantwoording en –verklaring;
 • Signaleren van kansen tot verbetering van de AO/IC-werkwijze en inrichting van processen;
 • Te zorgen dat vastlegging van controles en processen optimaal is verzorgd;
 • Op te treden als de sparringpartner voor optimalisatie van de AO/IC voor het management;
 • Aanscherpen van noodzakelijke controles en beheersmaatregelen zodat de organisatie in control is;
 • Adviseren over te nemen maatregelen om gesignaleerde risico’s te beperken;
 • Overtuigend te adviseren;
 • Te staan voor wat je denkt en vindt zonder;
 • Bruggen te slaan en te enthousiasmeren.

Wat neem je mee?

Jij bent dé procesdeskundige en weet aan welke eisen de AO/IC moet voldoen met het oog op een rechtmatigheidsverklaring. Analytisch en weet jij de juiste vragen te stellen om zo een helder inzicht te verkrijgen in de processen en de benodigde AO/IC maatregelen. Met overtuiging, tact en onderbouwde adviezen weet jij beweging te creëren.


Dit ben jij
 • Minimaal een HBO-opleiding in bedrijfseconomie aangevuld met een vakgerichte auditopleiding of accountancy opleiding;
 • kennis van gemeentelijke processen en kennis van de administratieve organisatie en de interne controle van gemeenten;
 • Minimaal vijf jaar ervaring als auditor, ao/ic en of procesdeskundige in een gemeentelijke organisatie dan wel bij een accountantskantoor;
 • Kennis van de gemeentelijke processen en de gemeentelijke AO/IC is een vereiste.

Ook heb jij de Wow factor!

Avontuur – Je toont lef en durft innovatief te zijn in je werk. Je kijkt kritisch naar processen, denkt in oplossingen en bent proactief. Je bent zichtbaar en treedt naar buiten.

Eigenaarschap – Jij voelt je verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden en je loopbaan. Je neemt die verantwoordelijkheid door betrokken en resultaatgericht te werken. Je durft anderen aan te spreken en verwachtingen communiceer je helder.

Samenspel – Jij weet dat je samen sterker staat en verder komt. Je weet de mensen in de organisatie te vinden. Je gaat het gesprek aan met het bestuur en de samenleving. Samen ga je het avontuur aan en werk je naar resultaat.


Dit zijn wij

Hurrey is een bemiddelingsbureau voor hoogopgeleide professionals in IT. Vanuit ons kantoor in Hoorn ondersteunen wij organisaties in heel Nederland die tijdelijk meer capaciteit en kennis nodig hebben. Onze snelheid is onze kracht. Met een up-to-date netwerk van professionals helpen wij organisaties snel hun capaciteitsprobleem op te lossen. Hierdoor zien opdrachtgevers en kandidaten ons als een energieke, betrokken en proactieve partner.


Laten we kennismaken

Krijg je energie van deze functieomschrijving en pas je in het profiel? Dan komen we graag met jou in contact. Je hoeft niet te reizen. We spreken af bij een Van der Valk hotel bij jou in de buurt. De koffie is voor onze rekening. Maak vandaag nog een afspraak met Sabine Boom via telefoonnummer 085 06 00 587 of mail naar [email protected]


lees meer

Salarisinformatie Bruto € 7.500 - € 8.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Hurrey is een detacheringsbureau voor hoogopgeleide professionals in IT, Human Resources en Finance. Vanuit ons kantoor in Hoorn ondersteunen wij organisaties in heel Nederland die tijdelijk meer capaciteit en kennis nodig hebben. Onze snelheid is onze kracht. Met een up-to-date netwerk van professionals helpen wij organisaties snel hun capaciteitsprobleem op te lossen. Hierdoor zien opdrachtgevers en kandidaten ons als een energieke, betrokken en proactieve partner.

lees meer

Contactpersoon Hurrey Detachering B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Auditor in Woerden