Vacature Senior Test Automation Engineer - Goes

Goes

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als Senior Test Automation Engineer bijdragen aan het opzetten van het automatische proces binnen een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf in hartje Zeeland? Lees dan snel verder!

Jij zult als Senior Test Automation Engineer binnen een scrumteam van front-enders, developers en product owners bijdragen aan het onderhouden van de huidige websites, in een omgeving die nog niet geautomatiseerd is. Anderzijds werken aan de nieuwe omgeving met een nieuwe front-end waar wel met geautomatiseerde tests gewerkt wordt. Dit project moet eind 2020 afgerond zijn, en jij zult in beide omgevingen je steentje bij kunnen dragen. Door middel van een dagelijkse standup wordt er besproken wat er die dag moet gebeuren. Voor jou is het van belang dat je écht weet wat er moet gebeuren en je krijgt dus ook een leidende rol in dit proces. Jij bent iemand die doelen stelt en ook echt de drive hebt om deze te behalen.

lees meer

Functie-eisen

Jij een bent Nederlands- of Engelstalige Test Automation Engineer met kennis van het ontwikkelen van webapplicaties. Je bent gewend aan de nuchtere en open Zeeuwse cultuur. Verder wil jij met je drive een mooie toonaangevende plek binnen het team opereren en kun je met zowel technisch als geautomatiseerd testen uitstekend uit de voeten. Verder heb je hbo werk- en denkniveau. En heb je:

 • Minimaal drie jaar ervaring, waaronder met het opzetten en onderhouden van automatische testen
 • Een gezonde dosis ambitie om het onderste uit de kan te halen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 6.000 p/m
Overige info
 • Oneindige groeimogelijkheden, zowel als persoon als in de functie
 • Flexibele werktijden
 • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een proeftijd met uitzicht op een jaarcontract.
 • Afhankelijk van je ervaring ligt je salaris rond de 4000 tot 6000 euro.

Voor vragen en/of opmerkingen kan je ons altijd bellen op 020-82030755 of mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige werkgever heeft een vestiging in Amsterdam en in Goes. Het is ooit begonnen met een startup van twee broers, en kijk eens waar ze nu staan! In Amsterdam groeit het kantoor de pan uit en dit zijn ze ook van plan in Goes, waar jij gaat werken. Om deze groei te faciliteren moet er online nog het een en ander gebeuren. Op dit moment wordt er gewerkt aan websites die onderhouden moeten worden, hier is nog niets aan geautomatiseerd en jij zult bijdragen aan het opzetten van dit gehele proces. Jij zult dus zowel werken in de huidige omgeving, als in de nieuwe, geautomatiseerde omgeving. Verder is het bedrijf bezig met het opzetten van een marketplace, en er zullen dus gedurende het jaar nog meer testers bijkomen. Er is dus ruimte genoeg voor innovatie en jij zult met je expertise een echte waardevolle bijdragen leveren aan dit proces. Groei staat hoog in het vaandel. Jouw collega’s zijn allemaal in de twintig of dertig en er worden leuke dingen georganiseerd voor het team! Ook trekken de jouw toekomstige collega’s veel buiten werktijd met elkaar op. Het bedrijf is flexibel wat betreft werktijden, dit kun je grotendeels zelf invullen en ook verzorgt het bedrijf iedere dag voor jou en je werknemers vers fruit tijdens de lunch.

lees meer

Contactpersoon Natalia Piszke
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!