Vacature PHP Programmeur voor softwareontwikkeling 900 advieskantoren - Nuenen

Nuenen

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een tech-liefhebber en werk je het liefst aan het ontwikkelen van complexe online software in een informeel team? Zou jij graag voor een bedrijf willen werken dat behoort tot de beste serviceproviders van heel Nederland? Wellicht is dit de kans die je zoekt!

Het development team breidt graag uit met een ervaren PHP programmeur. Binnen het team zal je veel projectmatig werkzaam zijn en ben je samen met je teamleden verantwoordelijk voor de back-end development van de software. Voor het ontwikkelen van de applicaties worden hoogstaande technieken gebruikt en er wordt van jou verwacht dat je constant meedenkt over slimme en innovatieve automatiseringsoplossingen van de dagelijkse workflow. Je beschouwt een programmeertaal als een tool en niet als doel op zich, wat maakt dat je met jouw intelligente ideeën goede input levert over complex vraagstukken. Research en Development houdt zich bezig met de nieuwste technieken en zodra gebleken is dat een nieuwe techniek goed werkt voor een bepaald project, wordt hier verder mee aan de slag gegaan. Zo worden onder andere Node.js, Websockets, MongoDB en Memcache gebruikt.

Ondanks de grootte van deze organisatie is de werksfeer informeel en toegankelijk. Tussen de middag wordt er samen gegeten en de humor van jou en je collega tech-freaks is typerend en gezellig. Naast ruimte voor lol heerst er ook rust op de werkvloer. Er worden regelmatig leuke uitstapjes georganiseerd, zo is het team onlangs nog een middag wezen karten. Er wordt veel belang gehecht aan jouw ontwikkeling en jouw rol in het team en er wordt alles aan gedaan om jouw taken en ontwikkeling zo optimaal mogelijk te houden. Al met al is het een unieke kans om te werken aan een zeer complexe software waarin jij jouw kundigheid en liefde voor het programmeren helemaal naar voren kunt brengen!

lees meer

Functie-eisen
 • Je ziet programmeertalen als een tool, niet als doel op zich.
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau in de richting van IT;
 • Je vindt het leuk om softwareoplossingen te bedenken voor bedrijfsmatige processen;
 • Je hebt al ervaring met PHP, Javascript, HTML, CSS en MySQL;
 • Ervaring met het werken met webservices is een pré;
 • Kennis van meerdere talen, composer en moderne frameworks is een pre.

lees meer

Overige info
 • Een salaris dat bij je past en met je meegroeit;
 • Een goed pensioen;
 • In totaal 29 vakantiedagen inclusief ATV;
 • Uiteraard een goede personeelskorting op de verzekeringen die je daar afsluit;
 • Verschillende bedrijfsuitjes, zoals een middag karten;
 • Werken aan gave, complexe projecten in een informeel SCRUM team;
 • Veel ruimte voor inbreng van eigen ideeën en verantwoordelijkheid;
 • Veel uitdaging in je werk als software ontwikkelaar!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf ontwikkelt haar eigen software voor ruim 900 advieskantoren waarmee alles met betrekking tot verzekeringen kan worden geregeld. Het bedrijf ontwikkelt goed geïsoleerde modules en webservices die onderling kunnen communiceren. Deze webservices spelen een belangrijke rol in een vlot en makkelijk proces tussen advieskantoor en verzekerde. In de laatste jaren zijn de wensen van de verzekerde een steeds belangrijkere rol gaan te spelen in de ontwikkeling van applicaties. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van een mobiele website om schade snel en gemakkelijk te kunnen melden. Een softwareproduct in een branche waar ogenschijnlijk niet veel te beleven valt, wordt door high-tech tools en systemen op de development afdeling tot leven gebracht en maakt dat een team van knappe koppen hier enorm innovatief bezig zijn.

Onze klant is gevestigd in het Noord-Brabantse Nuenen en telt op dit moment 180 medewerkers. De locatie is met het OV of de auto goed bereikbaar, waarbij het parkeren ook prima geregeld is. Het team waarin jij komt te werken bestaat uit acht developers en één product owner. Het IT-team is jong, maar heeft een goede balans tussen junior en juist meer ervaren krachten.

lees meer

Contactpersoon Cindy Engel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!