Vacature Senior Embedded Software Engineer medical devices & wearables (C/C++) - Valkenswaard

Valkenswaard

2M Engineering
 • 2M Engineering
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving 2M Engineering ontwikkelt, certificeert en produceert sensor producten en oplossingen. Onze huidige focus ligt op wearables, medical devices en connected industriële sensoren. Innovatieve oplossingen aan de frontlijn van de technologie. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een gezondere, schonere of veiligere wereld door inzet van zinvolle technologische oplossingen.

Deze functie wordt voornamelijk op kantoor in Valkenswaard (regio Eindhoven) uitgevoerd. In deze functie kom je een compact team versterken die software ontwikkeld tegen hardware aan. Momenteel is 2M hard groeiende, waardoor we versterking nodig hebben.

Als Senior Embedded Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de architectuur, ontwikkelen, uitbreiden, testen en documenteren van embedded microcontroller oplossingen in C/C++.

Jouw passie ligt binnen de techniek en je zoekt een baan waarin je kunt werken aan coole nieuwe, maar vooral ook zinvolle hightech producten. Om deze van begin tot eind te ontwikkelen samen met de rest van het team. Om deze rol tot een succes te maken heb je een technisch achtergrond richting informatica, embedded systems of vergelijkbaar en neem je graag de verantwoordelijkheid om de opdracht tot een goed eind te brengen. Je bent altijd op zoek naar manieren om jezelf en jouw collega’s naar een hoger niveau te tillen.

De hoofdverantwoordelijkheden betreffen:
 • Opstellen en reviewen van software en/of systeemspecificaties;
 • Ontwikkelen en het opzetten van de firmware architectuur;
 • Ontwikkelen, uitbreiden, en realiseren van applicaties op embedded microcontroller systemen;
 • Testen en documenteren van oplossingen;
 • Onderzoeken van verbeter voorstellen op technische haalbaarheid;
 • Probleemoplossend en gestructureerd onderzoeken van bugs;
 • Vertalen van (biomedical) signal processing algoritmes naar embedded systemen;
 • Ontwikkelen, uitbreiden en realiseren van C# Windows applicaties is een pre;

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een afgeronde masteropleiding op het gebied van technische informatica/(embedded) software engineering/informatica of vergelijkbaar;
 • Minimaal 5 jaar professionele werkervaring als embedded softwareontwikkelaar;
 • Ervaring met de embedded programmeertalen C++ en C;
 • Kennis van hardware en specifieke processors (ARM);
 • Kennis en ervaring met het ontwikkelen van embedded architecturen;
 • Kennis van diverse (soft)cores en draadloze technieken;
 • Ervaring met projectmatig werken en bekend met de Scrum/Agile methodieken;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Aantal uur per week 40 uur
32-40 uur
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn goed. Salaris is afhankelijk van jouw kennis en kunde. Daarnaast denken we graag mee met de specifieke wensen die jij hebt qua arbeidsvoorwaarden.
Je komt terecht in een stabiele en uitdagende omgeving waar voldoende ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke groei. Het volgen van relevante trainingen en workshops behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden!

Interesse in deze mooie functie als Senior Embedded Software Engineer?
Dan ontvang ik graag je sollicitatie en cv op [email protected] .

Bedrijfsomschrijving
2M Engineering is een innovatieve speler, betrokken bij een groot aantal productontwikkelingen en innovatieve R&D projecten. 2M kan extra ondersteuning gebruiken op het gebied van embedded software. Onze organisatie is groeiende, waardoor wij een specialist kunnen gebruiken om de omgeving te optimaliseren en klaar te maken voor de toekomst. Je krijgt hier een veelzijdige functie waarin je veel vrijheid krijgt om samen met je collega’s de meest optimale software en totaaloplossing te creëren. Hoewel er veel kennis van je gevraagd wordt op het gebied van embedded technieken en software, zijn er ook nog tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen deze functie en daarbuiten. Wij zijn specifiek op zoek naar een ervaren embedded software engineer op master niveau omdat we geleerd hebben dat voor de vroege fase productontwikkeling waarin 2M werkzaam is het essentieel is om nieuwe ideeën snel te vertalen naar creatieve betrouwbaar werkende oplossingen.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving 2M Engineering is een high-tech bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van state-of-the-art sensor producten op gebied van medische en sport wearables, medische apparaten en connected industriële en water sensoren. Met de sensor producten die we maken willen we actief bijdragen aan een gezondere meer duurzame wereld.

2M ontwikkelt, certificeert (medisch en industrieel) en produceert oplossingen voor klanten. Daarnaast is 2M actief betrokken in een aantal innovatie en onderzoeksprojecten waarin we samen met softwarebedrijven, ziekenhuizen en research organisaties oplossingen creëren voor concrete toepassingen.

We realiseren deze oplossingen met een klein, hoogwaardig internationaal team van ongeveer 20 engineers. 2M is opgericht in 2004.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Valkenswaard Bekijk alle soortgelijke vacatures