Vacature Engineer | Infra | Security | Linux | Containers | Cloud - Oosterbeek

Oosterbeek

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Engineer zul je aan de slag met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van de infrastructuur, waarbij je gebruik zult gaan maken van de laatste technologieën. Jouw taak is onder andere om ervoor te zorgen dat alle systemen en software van het platform optimaal functioneren. Je gaat aan de slag voor klanten van deze organisatie die verbeteringen willen aanbrengen in hun huidige security- en risicomanagement. Het is hierbij jouw taak te begrijpen wat deze organisaties nodig hebben, waardoor je goed advies kunt uitbrengen en oplossingen kunt bieden die hen ondersteunen en verder helpen.

Gezien het een start-up betreft is de rol niet in cement gegoten en zul je ook veel vrijheid krijgen binnen deze organisatie en rol. Er zullen ongetwijfeld wat hobbels op de weg komen, waar jullie gezamenlijk oplossingen voor vinden en waarbij je veel ruimte krijgt initiatieven aan te dragen om gezamenlijk te zorgen dat deze organisatie beter wordt en groeit.

Ambitie om te groeien en te blijven innoveren is hier ontzettend belangrijk. Gezien je aan de start staat van de groei van deze organisatie, zijn er ook mooie mogelijkheden om door te groeien op termijn. Spreekt het jou aan om aan de slag te gaan bij deze gedreven en ambitieuze partij? Solliciteer dan door je cv naar [email protected] te sturen!

lees meer

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken ze iemand die zich herkent in onderstaand profiel:
– ervaring met onder andere: Linux, Kubernetes, Docker en cloud services;
– kennis van en ervaring met security;
– je gebruikt graag de nieuwste technieken binnen de infrastructuur;
– je weet goed richting te bepalen en tot concrete oplossingen te komen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je kunt hier rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Zo krijg je een competitief salaris dat is gebaseerd op jouw kennis en ervaring met een mooi groeipad. Er zijn ook ruime doorgroeimogelijkheden, er wordt je veel flexibiliteit geboden en je krijgt ook veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je onder andere een reiskostenvergoeding en zul je voorzien worden van een laptop en telefoon.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Denise Zwarts of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze start-up zoekt een kundige en gedreven Engineer op het gebied van Infra en Security. Gezien de organisatie nog aan de start staat, zoeken ze iemand die het leuk vindt om de organisatie te helpen bouwen en uit te breiden. De eigenaar van deze start-up heeft al vele bedrijven succesvol opgebouwd en is een echte expert in zijn vakgebied. Binnen deze organisatie is het idee ontstaan om een nieuw platform te ontwikkelen om security- en risk-vraagstukken voor klanten makkelijker te maken. Om live te gaan moet er echter nog veel werk verzet worden en daarom zoeken ze momenteel naar een gedreven Engineer om hen te helpen bouwen. Er is hier ook veel ruimte voor eigen ideeën en je krijgt veel mogelijkheden te werken met nieuwe technieken. Er is hier sprake van een goede balans tussen het gebruik maken van tooling die al voor handen is en het zelf ontwikkelen van tooling. Wil jij samen met je collega’s bouwen aan een vooruitstrevend platform en deze organisatie helpen groeien? Lees dan snel verder!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!