Vacature Cloud DevOps Engineer gezocht - Oosterbeek

Oosterbeek

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In deze functie fungeer jij als schakel tussen diverse teams, jij bent namelijk de schakel tussen Infrastructuur en Development. Bij deze organisatie wordt met Linux gewerkt, waardoor een goede kennis hiervan vereist is. Daarnaast wordt hier veel gewerkt met Python, waardoor het van belang is dat je dit kunt lezen. Het zelf kunnen ontwikkelen hierin is geen noodzaak. Binnen deze functie ga je veel aan de slag met cloud, waardoor het vereist is dat je kennis hebt van 1 of meerdere cloud platformen. Je zult veelvuldig samenwerken met collega’s uit andere teams, waar jij de specialist bent op het gebied van DevOps en Cloud. Je zult onder andere bezig met automatiseren, je bent betrokken bij ontwikkelingen, tests en zorgt ervoor dat werkzaamheden efficiënt kunnen verlopen.

lees meer

Functie-eisen

Jij hebt onder andere:
– uitstekende kennis van RH Linux, VMware, Python, Puppet, Jenkins, Python, Ansible, Kubernetes, Docker en één of meerdere cloud platformen;
– je hebt ervaring opgedaan in een vergelijkbare DevOps functie;
– je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt uitstekende arbeidsvoorwaarden, zo kun je rekenen op een goed salaris met groeipad, bijna 38 vrije dagen, een goede pensioenregeling, korting op verzekeringen, een bonus en veel flexibiliteit.

Interesse? Neem contact op met Denise via [email protected] of 0638169945.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Denise Zwarts of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een internationale speler die applicaties maakt voor diverse organisaties. Bij deze organisatie zijn ze zeer innovatief, ze werken graag met de nieuwste technieken en zijn ook volop bezig met IoT. Momenteel zijn ze zich steeds verder aan het specialiseren binnen de cloud, waardoor ze momenteel expertise nodig hebben van een DevOps Engineer met cloud kennis.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!