Vacature Talentvolle medewerker systeem- en netwerkbeheer B, regio Eindhoven/Helmond, 36 uur - Mierlo

Mierlo

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zoeken voor het cluster Ondersteuning en Beheer van de afdeling Personeel & Organisatie en Informatievoorziening een enthousiaste en talentvolle medewerker systeem- en netwerkbheer B, voor 36 uur per week.

Wil jij samen met collega's verder bouwen aan het cluster, de afdeling en de dienstverlening aan onze partners? Dan gaan wij graag deze uitdaging met jou aan!

Dienst Dommelvallei
Dienst Dommelvallei is een samenwerkingsverband van de gemeenten Nuenen, Son en Breugel en Geldrop-Mierlo. Met ruim 175 medewerkers opereert Dienst Dommelvallei vanuit haar uitvalbasis in Mierlo.
Voor haar medewerkers biedt zij volop mogelijkheden tot persoonlijke groei in een omgeving die continu in beweging is. Onze “golden circle” kernwaarden zijn: innovatief, resultaatgericht, flexibel en klantgericht. Als organisatie ontwikkelen we organisaties met passie.

Cluster Ondersteuning en Beheer
Het cluster Ondersteuning en Beheer (26 fte) ondersteunt de gemeenten, Plusteam en Dienst Dommelvallei op het gebied van ICT infrastructuur, functioneel- en applicatiebeheer, postverwerking, digitaal en analoog archiefbeheer. Ook verzorgt het cluster de facilitaire zaken voor Dienst Dommelvallei. Het cluster maakt onderdeel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en Informatievoorziening (POI).

Wat ga jij doen?
In de functie van medewerker systeem- en netwerkbeheer B maak je onderdeel uit van het cluster Ondersteuning en Beheer. Je levert als proactieve en zelfstandig werkende collega een bijdrage aan het beheer en de ontwikkeling van de ICT systemen. Dit doe je samen met 6 andere systeem- en netwerkbeheerders en 3 servicedesk medewerkers. Je communiceert open met klanten en collega's en bent gedreven om het best mogelijke resultaat te bereiken.

De belangrijkste taken van een medewerker systeem en netwerkbeheer
Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de ICT systemen van de 5 Dommelvallei organisaties en voert de volgende taken uit:
 • Je beheert het informatiesysteem en draagt (mede) zorg voor installatie, configuratie, gebruik, beveiliging en onderhoud van servers, hard- en software, besturingssystemen en het netwerk.
 • Je ondersteunt en adviseert gebruikers bij uitvoeringsgerichte aspecten en problemen in programmatuur, configuratie en randapparatuur en het oplossen van tweedelijns problemen met betrekking tot hard- en software.
 • Je voert beveiligingsprocedures uit die verband houden met de geautomatiseerde systemen.
 
 

lees meer

Functie-eisen Competenties
 • Technisch vakkundig handelen en samenhang doorzien;
 • Je kunt goed plannen en werkt goed en makkelijk samen;
 • Oplossingen genereren;
 • Proactief en zelfstandig werken;
 • Flexibel en innovatief zijn;
 • Klant- en resultaatgericht zijn;
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor en voelt je betrokken bij je werkzaamheden.
Aanvullende eisen
 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau aangevuld met een relevante ICT opleiding.
 • Sterke persoonlijkheid met een zakelijke assertiviteit.
 • Minimaal 2 jaar relevante en aantoonbare werkervaring binnen een soortgelijke functie is gewenst. Je hebt een brede kennis van ICT systemen en netwerken. We werken met producten als VMWare Horizon/ESX, Windows, Exchange, Veeam, Pure Storage, Ivanti, Azure, Fortigate, HP switches.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto Max. € 3.591 p/m

Behorend bij het maximum salaris van functieschaal 8.
Aantal uur per week 36 uur
36-urige werkweek
Overige info Wat bieden wij jou?
 • Een uitdagende baan met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een zelfstandige en afwisselende baan in een organisatie die continu in ontwikkeling is, met een informele en professionele cultuur.
 • Een uitdagende baan voor 36 uur per week.
 • Een dynamische werkomgeving. Je werkt voor maar liefst 4 organisaties.
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris tot maximaal € 3.591,- bruto per maand (salarisschaal 8) bij een 36-urige werkweek (salarispeil 1 oktober 2020).
 • De overige arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.
Ben jij enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Edo Tichelaar, senior medewerker Ondersteuning en Beheer van de afdeling Personeel & Organisatie en Informatievoorziening, bereikbaar via telefoonnummer 06-28428317. Vragen over de procedure kun je stellen aan Juliette Wolderling, P&O adviseur, bereikbaar via telefoonnummer 088-163 1322.

Wil jij solliciteren?
Als je belangstelling hebt voor deze vacature, stuur dan uiterlijk zondag 12 september 2021 je sollicitatiebrief met CV via www.werkeninzuidoostbrabant.nl
Een persoonlijke profielanalyse (digitaal) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

De eerste gesprekken zijn gepland op donderdagmiddag 16 september 2021.

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dienst Dommelvallei is een samenwerkingsverband van de gemeenten Nuenen, Son en Breugel en Geldrop-Mierlo. Met ruim 175 medewerkers opereert Dienst Dommelvallei vanuit haar uitvalbasis in Mierlo.
Voor haar medewerkers biedt zij volop mogelijkheden tot persoonlijke groei in een omgeving die continu in beweging is. Onze “golden circle” kernwaarden zijn: innovatief, resultaatgericht, flexibel en klantgericht. Als organisatie ontwikkelen we organisaties met passie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Beheerder in Mierlo