Vacature Dynamics ERP Product Owner / Architect - Mierlo

Mierlo

Pitt IT Professionals
 • Pitt IT Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Je werkplek

Ruim 40 jaar geleden is deze organisatie, gericht op de voedingsmiddelenindustrie, opgericht. Op dit moment zijn zij marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor de voedings- en drankenindustrie.

Functie-eisen
Wie ben jij?

Als Dynamics ERP Product Owner/Architect ga jij klantgerichte processen analyseren en configureer je Microsoft Business Central (en NAV) om de productie-, logistiek-, kwaliteits- en salesteams te ondersteunen. Je werkt daarbij in een Agile multidisciplinair team en bouwt interfaces naar andere platformen volgens IT governance en ISA 95 standaard. Daarnaast begeleid je de consultants en developers in de Azure Devops Omgeving en werk je samen om alle business units (zowel in Nederland als andere delen van de wereld) om de servicegraad en klantgerichtheid te verbeteren.
Je fungeert als senior adviseur om cross-functionele en cross-platform oplossingen te creëren. Dit doe je van de leadgeneratie in CRM tot ordening en cash in ERP, alsook de gang naar industrie 4.0. 

Wat neem je mee?

Allereerst zijn we op zoek naar een gedreven, ondernemend en leergierig persoon met een afgeronde HBO opleiding in IT (Technische Informatica, bedrijfsinformatica etc). Ook ben jij degene die communicatief sterk en in staat is om complexe thema’s aan verschillende lagen binnen en buiten het bedrijf uit te leggen. Dit doe je door goed te luisteren naar de behoeftes van de afdelingen en de bedrijfsprocessen te analyseren. Deze behoeftes zet je dan weer om in pragmatische IT-oplossingen met een goede cost/benefit relatie. Omdat het een internationaal bedrijf betreft is vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift van belang. Duits is een pré. Qua technologieën vragen we om:

 • Ervaring met Agile ontwikkelmethodieken zoals Scrum en Devops;
 • Ervaring met informatie analyse en proces mapping;
 • Kennis van software technologieën zoals Visual Studio, C#, Client-Server, SQL, XML, JSON en HTML;
 • Affiniteit met CI/CD en Operational Excellence.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Overige info
Wat kun je verwachten?


Natuurlijk kom je te werken bij een succesvol en innovatief familiebedrijf. Hierbij komt kijken:

 • Een marktconform salaris;
 • 26 vakantiedagen (mogelijkheid tot aankoop extra dagen);
 • Gunstige pensioenregeling met minimale eigen bijdrage;
 • Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving;
 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en deel uit te maken van een boeiend bedrijf.
Selectieprocedure

Ben jij helemaal enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan voor 15 augustus via onderstaande button of bel meteen naar Maurice Kerssemakers op 06-55252959.
Via een telefonische kennismaking gaan we kijken naar de volgende stappen in de procedure.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Pitt IT Professionals is een gespecialiseerde IT-dienstverlener actief in werving & Selectie, detachering en interim advies. Pitt IT gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Pitt IT Professionals onderscheidt zich met name door de professionaliteit van zijn medewerkers, een grote flexibiliteit en een snelle responstijd. Professionaliteit, enthousiasme, mensgerichtheid en gedrevenheid zijn kernwaarden van onze organisatie.

lees meer

Contactpersoon Maurice Kerssemakers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Product Owner in Mierlo Bekijk alle soortgelijke vacatures