Vacature Specialist Support ERP | Softwarebranche - Emmen

Emmen

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over het bedrijf:
 • Wij zijn een leverancier van software.
 • Heb jij affiniteit met software?
 • Heb jij ervaring als supportspecialist?


Vaste baan: Supportspecialist ERP | Softwarebranche | 2.400 - 3.400 | Supportspecialist

Wij zijn een grote leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy. Wij zijn vertegenwoordigd in meerdere Europese landen.
Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Jouw werkzaamheden als Specialist Support ERP:

Voor de vacature als SupportspecialistEmmen Softwarebranchega je het volgende doen:

Als supportspecialist ben je een belangrijke schakel tussen de klant en en het bedrijf. Met het team ben je samen verantwoordelijk voor de issues en calls van klanten. Je lost klantvragen op door deze te analyseren, goed door te vragen en oplossingen te bedenken. Zo help je onze klanten op afstand om hun dagelijkse werk goed te kunnen uitvoeren. Ook test je de aanpassingen voor fouten en ben je betrokken bij de distributie van de software naar klanten.Voor deze veelzijdige functie met groeipotentieel is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de bedrijfsprocessen bij de klant en onze producten voor woningcorporaties goed leert kennen. Het is essentieel dat je leergierig bent én actief de samenwerking opzoekt met betrokkenen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Supportspecialist, die past in deze rol.

Het ideale profiel voor deze functie:
 • Minimaal een HBO-opleiding met een relevante studierichting, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Bedrijfsinformatica;
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;
 • Je bent ook leergierig en analytisch, wat maakt dat je een goed oog hebt voor details;
 • Het voelt voor jou goed om in een team te werken en je kunt ook zelfstandig uit de voeten;
 • Jij bent te omschrijven als flexibel, proactief en initiatiefrijk;
 • Jij deelt met ons de mening dat het vanzelfsprekend is om resultaat- en klantgericht te werken de focus ligt op kwaliteit;
 • Je woont in de omgeving van Emmen, Hoogeveen, Assen, Aalden en Coevorden.
Als Specialist Support ERP bij dit bedrijf in Emmen kun je rekenen op::

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.400 tot Euro 3.400. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Eenvoudig solliciteren:

Kom je uit de buurt van Emmen, solliciteer dan ook ajb. Dus woon je in Borger, Assen, Beilen, Stadskanaal of Hoogeveen dan ben je welkom. Maar ook wanneer je woont in Oosterwolde, Emmen, Dr of Drenthe.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.400 p/m
Contactpersoon WR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Emmen Bekijk alle soortgelijke vacatures