Vacature Software Tester vastgoedmarkt - Emmen

Emmen

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een gedreven Sofware Tester en heb je affiniteit met software die gebruikt wordt binnen de vastgoedmarkt? Lijkt het je verder een geweldige uitdaging om voor een groot bedrijf met een internationaal karakter te werken? Lees dan snel verder!

Dit bedrijf zoekt testers voor zowel het Trace en Treasury team, het Digital Solutions team als het ERP team. Het Trace team bestaat uit 20 personen en ze zijn bezig met het vernieuwen van de programmatuur. Om dit te vernieuwen zijn ze op zoek naar een COBO tester. Het team bestaat uit drie mensen en ze zoeken vooral iemand die hen helpt het automatiseren van de technische tests en de functionele tests. Qua persoonlijkheid zoeken ze vooral iemand die communicatief vaardig is en een leidinggevende rol kan innemen.

Het Digital Solutions Team zijn bezig met de technische kant van het testen. Het functionele testen heeft binnen dit team een kleinere rol. Iemand moet geïnteresseerd zijn in de techniek. De apps en portalen waar dit team aan werkt zijn qua functionaliteit niet zo ingewikkeld. Dit team zoekt tevens iemand met een outgoing persoonlijkheid. Woorden als collegiaal, enthousiast en dedicated moeten jou omschrijven.

Het ERP product is heel gedegen. Het team is bezig met de ontwikkeling en vernieuwing van Microsoft 365. Als dit systeem niet werkt stoppen alle bedrijfsprocessen het essentiële systeem van woning corporaties. Dit is dus een product waar een maatschappelijk gewicht aan hangt.

lees meer

Functie-eisen

Jij bent iemand met ongeveer 5 jaar test ervaring en je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding. Verder is het belangrijk dat je zelfstandig bent en initiatief neemt. Met de ontwikkelaars kan je goed overweg en je bent een goede teamspeler. Tevens ben je analytisch en nauwkeurig en je hebt oog voor detail. Indien je ervaring hebt met het opzetten van automatische tests is dat een pré. Maar het allerbelangrijkste is je passie voor het testen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info

Naast de eindeloze doorgroeimogelijkheden biedt dit bedrijf je een plek waar menig tester alleen maar van kan dromen. Nadat je door je proefperiode bent krijg je direct een jaarcontract. De voorwaarden waar je aan kunt denken zijn:

 • Een salaris tussen de €3500 en €4000
 • 8% vakantiegeld
 • Prestatiebonus
 • WGA verzekering
 • 27 vakantiedagen
 • Opleidingsbudget

Voor vragen en-of opmerkingen kan je ons altijd bellen op 020 – 82030755, of mail naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige werkgever is een grote speler op de vastgoedmarkt in zowel binnen- als buitenland. Zij leveren software aan voornamelijk vastgoedbedrijven en woningbouwcorporaties. In Nederland zijn er 5 locaties, waar ongeveer 280 van jouw toekomstige collega’s werken. Internationaal gezien hebben we het over 1600 werknemers.

Binnen het bedrijf zijn er drie teams waar software testers werkzaam zijn. Dit zijn het Trace en Treasury team, het Digital Solutions team en het ERP team.

Het Trace en Treasury team is relatief klein. Zij willen een stap maken met de programmatuur in Engeland. Het team focust zich op het vernieuwen van de bestaande software.

Het Digital Solutions team werkt aan apps en portalen waarmee inzicht gegeven wordt in de gegevens van huurders. Deze app kan een oplossing bieden aan meldingen van bijvoorbeeld huurders, aannemers of leveranciers.

Het ERP team werkt aan een product dat door woningcorporaties in heel Nederland gebruikt wordt. Op basis van wensen van klanten, wetswijzigingen of productstrategie wordt deze programmatuur continu uitgebreid en verbeterd. Je test de programmatuur en aanpassingen voordat deze worden uitgeleverd aan de klant.

Binnen het bedrijf hangt een prettige sfeer. Iedereen staat voor elkaar klaar en je krijgt de ruimte om jezelf te zijn en jezelf echt te ontwikkelen. Het bedrijf heeft een gouden toekomst voor ogen. Dit zorgt ervoor dat er voor jou onbeperkte doorgroeimogelijkheden zijn en hierin denkt de organisatie ook met je mee.

Verder worden er op teamniveau en met de personeelsvereniging gezellige en sportieve evenementen georganiseerd. Verder organiseren ze ieder kwartaal een bijeenkomst met een borrel en ’s zomers een groots zomer event. Denk dan aan een barbecue met een feesttent en allerlei foodtrucks. Als klap op de vuurpijl beschikt het bedrijf over een eigen bar, waar iedere vrijdag de week even wordt afgesloten.

lees meer

Contactpersoon Natalia Piszke
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Emmen Bekijk alle soortgelijke vacatures