Vacature Testspecialist Test Automation | Scrum - Emmen

Emmen

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Bij welk bedrijf je gaat werken:
 • Wij leveren ERP-systemen voor de vastgoedbranche.
 • Ben jij een kritische Testspecialist?
 • Heb je kennis van Scrum?

Vaste baan: Testspecialist Test Automation | ERP | 2.900 - 4.300 | Testspecialist

Wij zijn een grote leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy. Wij zijn vertegenwoordigd in meerdere Europese landen. Bovendien werken we voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Welke taken horen bij een Testspecialist Test Automation:

Voor de vacature als TestspecialistEmmen ERPga je het volgende doen:

, Als testspecialist werk je mee aan de producten die door woningcorporaties en commercieel vastgoedbeheerder Op basis van wensen van klanten, wetswijzigingen of productstrategie wordt deze programmatuur continu uitgebreid en verbeterd. Je test de programmatuur en aanpassingen voordat deze worden uitgeleverd aan de klant. Je maakt onderdeel uit van één van onze scrumteams en het is daarom van belang dat je goed kunt communiceren, samenwerken en flexibel bent.

Wij zijn ook gevestigd in Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en in Scandinavië. Je zult ook met enige regelmaat samenwerken met je internationale collega’s om gezamenlijk producten te ontwikkelen.

Wil jij dé kwaliteitsspecialist voor onze software worden? De persoon waar onze klanten fan van zijn, omdat jij hen werk makkelijker maakt? En vind jij het net als wij belangrijk dat je jezelf continu blijft ontwikkelen? Je bent van harte welkom!

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Testspecialist, die past in deze rol.

Jouw specificaties:
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding (richting bedrijfskunde of informatica).
 • Ervaring met het inrichten en opzetten van automatische testen is een pré.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Het belangrijkste is dat je een enorme passie hebt voor testen en kwaliteit!
 • Je bent kritisch en nauwkeurig, analytisch en hebt gevoel voor details.
 • Volhardend, opgeven past jou niet.
 • Je woont in de omgeving van Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Assen en Stadskanaal.
Arbeidsvoorwaarden:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.900 tot Euro 4.300. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Ga de uitdaging aan!:

Naast de genoemde termen kom je in dit vak meer tegen. Denk aan Testspecialist tester, software tester of test engineer.

Wij zoeken iemand die niet te ver weg woont. Dat is voor iedereen beter. Dus de afstand tot Emmen moet niet te ver zijn. Plaatsen als Borger, Assen, Beilen, Stadskanaal en Hoogeveen zijn prima. En woon je in Oosterwolde, Emmen, Dr of Drenthe is dat ook goed.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.900 - € 4.300 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!