Vacature Ervaren .NET Developer - Bunnik

Bunnik

Dialog Groep
 • Dialog Groep Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Word jij enthousiast van front-end ontwikkeling voor onder meer demo's of klantportalen?
Wil jij jouw unieke bijdrage leveren aan software-ontwikkeling van klantcommunicatie en -interactie?
Ben jij toe aan een stap naar medior .NET Developer?

Is het antwoord op deze vragen een volmondige JA, dan zijn wij vast en zeker op zoek naar jou!

  
Wat ga je in ieder geval doen?
 • Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van softwareontwikkeling en – applicaties volgens de juiste standaarden. Je kunt denken aan demo's voor klanten, backoffice systemen, klantportalen.
 • Hiermee draag je jouw unieke steentje bij aan de innovatie van klantcommunicatie en -interactie van onze opdrachtgevers.
 • Je werkt hierbij nauw samen met diverse collega's die een specialisme hebben in hun vakgebied (bijvoorbeeld pré sales, productspecialisten).
 • Je stelt de requirements op, maakt een ureninschatting en zorgt voor het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie ervan.
 • Je beoordeelt de bestaande softwarecodes en waar nodig herschrijf je deze. Uiteraard zorg je voor het debuggen en het testen. Het documenteren van applicatiecodes en procedures hoort vanzelfsprekend ook bij jou thuis.
 • Je vindt het leuk om collega-ontwikkelaars te begeleiden en te coachen en hierbij jouw steentje bij te dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling.

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken we?
 • Je een HBO werk- en denkniveau. Inmiddels heb je tussen de 3 en 5 jaar werkervaring als zelfstandige .NET Developer in een Agile/Scrum omgeving.
 • Je hebt ervaring met .NET Framework, Api's en Webservices. Je hebt kennis van DevOps en Continuous Delivery evenals Javascript, Angular.
 • Kennis van versiecontrolesystemen zoals Bitbucket of GIT vinden wij prettig.
 • En heb je kennis van databases en databeheer (bijvoorbeeld MS SQL Server) dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 • Kennis van bijvoorbeeld SAML, OAuth, JAVA en/of UML is mooi meegenomen.
 • Je bent communicatief, kunt goed plannen en organiseren en je zorgt ervoor dat je werkzaamheden volgens de juiste normen worden gedocumenteerd.
 • Je volgt de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied om zo bij te dragen aan de verdere professionalisering van softwareontwikkeling binnen Dialog Groep.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.300 - € 3.900 p/m

Salarisindicatie is op basis van 40-urige werkweek
Bij aanvang een tijdelijke arbeidsovereenkomst met zicht op een vaste aanstelling
Aantal uur per week 40 uur p/w
32 of 36 uur is bespreekbaar
Overige info Wat heeft Dialog Groep jou te bieden?

Het is een fulltime functie voor 40 uur per week, wil je 32 of 36 uur werken dan is dat zeker bespreekbaar.
Momenteel werken we volledig vanuit huis waarbij je de beschikking krijgt over een laptop en als het nodig is kun je meubilair van ons lenen. Als het weer mogelijk wordt om meer vanuit kantoor te werken, zullen we nog steeds het thuiswerken actief promoten door bijvoorbeeld de helft van je werktijd van huis en de andere helft vanuit ons kantoor in Bunnik te werken.
Het bruto maand salaris ligt tussen € 3.300 en € 3.900,00 op basis van een 40-urige werkweek.
Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst waarbij we uiteraard de intentie uitspreken dat het in de toekomst een vaste aanstelling wordt.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dialog Groep helpt organisaties om digitale klantinteracties makkelijk(er) te maken. In een tijd waarin klantbeleving doorslaggevender is dan prijs of product helpt Dialog Groep organisaties hier onderscheidend in te zijn. Eenvoud, snelheid, frictieloos schakelen tussen communicatiekanalen op het moment en het apparaat naar keuze van jouw klant en medewerkers, zijn de onderscheidende factoren voor een optimale klant- en medewerkersbeleving. Dialog Groep experts adviseren, leveren en implementeren de juiste middelen om uw (digitale) klantinteracties persoonlijker, veiliger en eenvoudiger te maken.

Dialog Groep stelt haar klanten in staat een grotere betrokkenheid van klanten, medewerkers en partners te realiseren door onderscheidend te zijn in hun digitale klantinteractie en -samenwerking. Dit leidt tot een beter bedrijfsresultaat. Dat vinden wij ‘Digital Interaction Made Easy’.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Bunnik