Vacature BI Developer / Business Analist BI - De Lier

De Lier

Dümmen Orange
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Dümmen Orange is 's werelds grootste veredelaar en kweker van snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze locatie in De Lier zoeken wij een BI Developer / Business Analist BI.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. 
De BI Omgeving is voor Dümmen Orange van essentieel belang en levert een totaal beeld over de diverse entiteiten en applicaties. Door zowel acquisities en interne ontwikkelingen wijzigt het interne applicatielandschap regelmatig. Dit heeft direct impact op onze datawarehouse en ook de informatie behoefte waar BI in voorziet waardoor deze continue in beweging is.

Als BI Developer / Business Analist BI werk je samen in het BI team dat naast jou bestaat uit twee interne BI developers en externe BI specialisten die we waar nodig inhuren. Je rapporteert aan de Group IT Informatie Manager.

Je bent verantwoordelijk voor ETL proces, het integreren van de informatie uit diverse bronsystemen en deze te combineren en vertalen naar onderhoudbare management rapportages. Je consult met de business en het vertaalt hun informatie behoefte naar oplossingen binnen de BI omgeving. Samen met je collega's beheer je de datawarehouse architectuur, de Data Vault en het dimensioneel model.

Voor de ontwikkeling van het datawarehouse maken we gebruik van SSAS, SSIS, SSRS en Power BI.
Het BI-team maakt onderdeel uit van de IT-afdeling bestaande uit 27 medewerkers, in Nederland, Duitsland en de US. 

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
• Afgeronde relevante HBO opleiding.
• Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke BI functie.
• Uitgebreide kennis van ETL en datawarehouse concepten, data vault.
• Ervaren in het gebruik van SQL, SSAS, SSIS en Power BI.
• Ervaring in agri/horti business of Supply Chain is een pre.
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Wij bieden 
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. 
Dümmen Orange 
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.
Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Rik Juffermans (Group IM manager) via [email protected] of 0174 – 530 100. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Developer in De Lier