Vacature ICT manager - Amsterdam

Amsterdam

Koninklijk Instituut voor de Tropen
 • Koninklijk Instituut voor de Tropen Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Freelance / Tijdelijk contract
 • 28 - 34 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving ICT afdeling
De ICT afdeling bestaat uit 5 medewerkers en is gepositioneerd binnen de Support Unit Finance & Operations (ca. 40 mws). De afdeling bedient verschillende interne klanten waaronder: KIT Hospitality, KIT Intercultural Professionals, SDG house, het kennisinstituut en de ruim 70 huurders in het pand. Het KIT is binnen de Hospitality activiteiten onlangs over gegaan van Fidelio (Property management systeem) naar diverse SAAS oplossingen (MEWS, Lightspeed, THYNK) waardoor de beheerslast is afgenomen. Waar mogelijk wordt dit ook verder binnen de organisatie zo ingericht.
Het aantal beheerde devices is 200-250 voorzien van Windows10/Office en een scala aan applicaties. In de gehele kantooromgeving is high density Wifi ten behoeve van de eigen organisatie en ongeveer 70 huurders (met ongeveer 800 medewerkers).

De opdracht
Het KIT heeft een nieuwe strategie voor de gehele organisatie voor 2021-2024. Hieruit voortvloeiend is een toekomstvisie ontwikkeld voor de inrichting van de ICT omgeving en ICT organisatie. De teamleider a.i. zal ondersteunen bij de diverse keuzes die voor liggen en dit vertalen naar te nemen stappen inzake in- of outsourcen, het inrichten van de ICT organisatie en invullen van de diverse rollen. Je hebt dan ook inhoudelijke (MS) ICT kennis en ervaring met het aansturen van een ICT afdeling en het doorvoeren van organisatieveranderingen. Ervaring met het outsourcen van processen is een pré. Je hebt een no-nonsense mentaliteit en bent een pragmatische aanpakker die het zittende team meeneemt in dit verandertraject.
 

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je bent verbindend en communicatief (in woord en geschrift)
 • Je bent goed in staat om je verbaal en non-verbaal uit te drukken om draagvlak te creëren bij diverse lagen in de organisatie en weet belangentegenstellingen te overbruggen
 • Je bent strategisch en analytisch ingesteld en hebt helicopterview om het algehele overzicht te behouden
 • Je hebt kennis van een hybride Microsoft omgeving met lokale active directory in combinatie met Office 365
 • Je hebt kennis van een Microsoft Hyper-V omgeving
 • Je hebt kennis van Microsoft Intune en Enterprise Mobility Management
 • Je hebt kennis van Azure Information Protection
 • Kennis van PowerApps en PowerBI is een pré
 • Kennis van een lokale Exact server omgeving is een pré (outsourcing wordt onderzocht)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Aantal uur per week 28 - 34 uur p/w
of anders in overleg
Overige info Wij bieden: een marktconforme vergoeding

De opdracht is voor 3 à 4 maanden en gaat zo spoedig mogelijk in. Je werkt in eerste instantie zoveel mogelijk vanuit het KIT gebouw. In een later stadium is werken vanuit huis deels mogelijk.

Informatie:
Je sollicitatie kun je insturen tot en met 2 april 2021. Dat kan met onderstaande link of het online sollicitatieformulier, te vinden op de werken bij site van KIT. Algemene informatie over het KIT en de afdelingen kunt u vinden op de KIT website: www.kit.nl.

Voor eventuele vragen over de vacature of anderzijds, graag mailen naar: [email protected]
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving KIT Royal Tropical Institute ondersteunt als kennisinstituut internationale organisaties, NGOs, bedrijven en overheden die impact willen maken in lage en middeninkomenslanden. Met innovatieve en praktische oplossingen voor gestelde vraagstukken, draagt KIT bij aan het bereiken van de Sustainable Development Goals (SDGs), met name op het gebied van duurzame economische ontwikkeling, gezondheidszorg en interculturele samenwerking. KIT deelt haar kennis door middel van advies, training en educatie.

KIT Royal Tropical Institute is sinds 1926 gehuisvest in het monumentale pand van het Koninklijk Instituut voor de Tropen aan de Mauritskade in Amsterdam Oost, waar ook café De Tropen, KIT Meetings & Events en het Amsterdam Tropen Hotel gevestigd zijn. Als not-for-profit organisatie komt de winst van deze afdelingen ten goede aan de doelstellingen van KIT Royal Tropical Institute. Daarnaast biedt het gebouw een ontmoetingsplaats waar duurzame ondernemers en organisaties leren, innoveren en samenwerken aan lokale en mondiale duurzame initiatieven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Amsterdam