Vacature Software tester | Entertainment industrie - Amsterdam

Amsterdam

Layer
  • Layer Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Internationaal | Testautomation | Informeel | Mogelijkheid tot thuiswerken | 32, 36 of 40 uur | 50K | Bonus
Bedrijf

Deze organisatie is onmisbaar in de Nederlandse entertainment industrie. Met (normaal gesproken) 36 miljoen bezoekers per jaar is het van belang dat deze organisatie voorop blijft lopen op het gebied van software. Ze zijn dan ook constant bezig met innovatie en om dit te verwezenlijken moet de software uiteraard getest worden om hoogwaardig van kwaliteit te blijven. Door middel van teamuitjes, business updates en kennissessies zorgt deze organisatie er ook voor dat je kennis up-to-date blijft en dat ook alle collega’s op een lijn zitten. Op de vestiging, gelegen aan een treinstation in Amsterdam, werken 90 mensen. Deze vestiging maakt deel uit van een wereldwijde organisatie en biedt dus ook internationale carrièremogelijkheden.


Team

Het IT-team bestaat uit ongeveer 12 man. Je zal samenwerken met applicatiebeheerders, supportspecialisten, projectmanagers, e-commerce specialisten en ook nog drie andere test specialisten. Er zijn korte lijntjes binnen dit bedrijf, de deuren staan altijd open en er heerst een informele sfeer. Dit blijkt ook uit dat de directeuren altijd in het team erbij zitten. Doordat heel het team op 1 afdeling zit kan er ook snel geschakeld worden. Dit is ook nodig aangezien het team constant aan het vernieuwen is. Er zijn altijd meerdere en verschillende projecten waaraan gewerkt wordt.


Functie

Als software tester ga je in het team aan de slag met methodisch testen van de nieuwe responsive website en apps. Daarnaast test je ook de eigen software van deze organisatie. Waar mogelijk start je met het automatiseren van de testprocessen. Er wordt hier o.a. gewerkt met Jira, HTML/CSS en Selenium. Mocht je hier nog niet alle kennis van hebben dan biedt dit bedrijf de mogelijkheid om het bij hen te leren. Er is hier de mogelijkheid om zowel horizontaal als verticaal te groeien in het bedrijf, in een kort tijdsbestek.


Vraag

– Afgeronde HBO/WO
– Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– Minimaal 2 jaar ervaring als software tester
– Ervaring als test coördinator of soortgelijke functie
– Communicatief vaardig


Aanbod

– Inhouse
– Salaris tot €50.000 o.b.v. 40 uur
– 8% vakantiegeld
– Bonusregeling
– Mogelijkheid voor 32, 36 of 40 uur
– Thuiswerken in overleg
– Flexibele werktijden
– 25 vakantiedagen
– Reiskostenvergoeding
– Pensioenvoorziening
– Veel opleidingsmogelijkheden
– Telefoon en laptop van de zaak
– Perfect bereikbaar met OV
– Teamuitjes, kennissessies en maandelijkse business updates


Interesse?

✉   [email protected]
✆    06 82 90 97 04 / 020 238 6984

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures