Vacature Applicatie Specialist/Product Owner | Inhouse | tot 58K | Opleidingsbudget | Verschillende applicaties | 25 vakantiedagen | Goede pensioenregeling - Amsterdam

Amsterdam

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vind jij het leuk om als applicatiespecialist te werken voor een grote organisatie in de vrijetijdssector? Vind je het uitdagend om voor meerdere applicaties verantwoordelijk te zijn? Lees dan verder.

Functie
Als applicatie specialist speel je een cruciale rol binnen deze organisatie. Je zorgt samen met je collega’s voor alle applicaties en platformen binnen deze organisatie. Je zorgt er voor dat deze optimaal gebruikt kunnen worden door alle verschillende gebruikers. Het betreft een functie als functioneel/technisch applicatiebeheerder. Je denkt mee in nieuwe wensen, verbeteringen en zorgt voor de correcter briefing aan leveranciers. Je bent eigenlijk een spin in het web waarbij je het overzicht houd van eventuele incidenten en wijzigingen.

Iedere dag wordt gestart met een (virtuele) stand-up. In deze stand-up wordt de sprint backlog besproken met alle interne stakeholders. Een dag bij deze organisatie is eigenlijk nooit hetzelfde. Je bespreekt samen met de interne software tester de resultaten van de laatste regressie test, je overlegt wekelijks met de software developers. Je presenteert procesverbetering aan het IT team en je geeft input aan de online roadmap. Tenslotte komen er natuurlijk incidenten langs die aandacht nodig hebben, het is niet altijd duidelijk bij welke 3e partij deze thuishoren. Dit coördineer jij op een efficiënte manier.

De organisatie
Het betreft een grote organisatie op het gebied van entertainment. Ze zorgen er dagelijks voor dat gasten een mooie beleving ervaring, voor jong en oud. Ontspanning en plezier staat hier hoog in het vaandel. Jaarlijks hebben zij zo’n 15 miljoen bezoekers in Nederland en België. Momenteel tellen ze 1.900 medewerkers.

Eisen
– HBO werk- en denkniveau
– Ervaring met online platformen en API’s
– Technisch onderlegd (je begrijpt de IT infrastructuur)
– Je spreekt Nederlands en Engels en bent communicatief sterk

Aanbod
– Salaris tot €4.400,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
– Opleidingsbudget
– 25 vakantiedagen
– Goede pensioenregeling
– Reiskostenvergoeding
– Deels remote werken

Heeft bovenstaande je interesse gewekt en wil je er graag solliciteren? Of wil je simpelweg wat meer informatie? Neem dan contact op met Tess Mulder.
+31 (0)6 – 82379733     [email protected]     JOB ID #15641

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Product Owner in Amsterdam