Vacature Ervaren full stack developer, Amsterdam

Amsterdam

Pensioennavigator
  • Pensioennavigator Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als ervaren full stack developer werk je zowel aan ons platform als aan een of meer solutions. Enerzijds bewaak je de betrouwbaarheid, security en performance, anderzijds denk je mee over de bruikbaarheid, gebruikersvriendelijkheid en haalbaarheid. Jouw takenpakket en ontwikkeling baseren wij zo goed mogelijk op jouw kwaliteiten, interesses en ambities.

Wij werken op onze eigen locatie (B. Amsterdam) en niet bij klanten, al is het nu ook veel thuiswerk natuurlijk. Wij werken met flexibele werktijden, korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Geen uren administratie ;-).

Wij werken voor heel verschillende klanten, van grote internationale concerns tot lokale zelfstandige specialisten. Daardoor is er veel afwisseling in werk/projecten en zijn er heel veel mogelijkheden om te leren, lekker te werken en jezelf te ontwikkelen. Ervaren collega's zullen je daar graag bij helpen. 

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een enthousiaste developer met 5 jaar relevante ervaring. Uiteraard verwachten we dat je goed kunt programmeren en dat je vanuit jouw discipline analytisch en creatief meedenkt over te ontwikkelen oplossingen.

Kennis van en/of interesse in de volgende omgeving is van belang: 
Back end: Visual Studio 2019, C#, ASP.NET MVC, SQL (MySQL), Webservices (REST, SOAP)
Front end: Razor view engine, Javascript/JQuery, HTML/CSS/Ajax, Bootstrap
 
Verder is ervaring met de volgende zaken een pré: Cloud Computing, High Performance Computing, Scrum

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Wij rollen de rode loper voor je uit: een arbeidsovereenkomst op maat met een aantrekkelijk mix van salaris, pensioen (zonder eigen bijdrage), laptop, een elektrische BMW als je wilt, of andere zaken die je belangrijk vindt, misschien een fiets in plaats van een auto, een bepaalde opleiding of extra vrije dagen. Praten kan altijd. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Eerlijke en begrijpelijke informatie over pensioen voor alle werkgevers en werknemers. Dat is waar wij ons best voor doen.
Pensioennavigator is inmiddels het belangrijkste platform voor vrijwel alle aanbieders en adviseurs.
:
Al bestaan we al een tijdje, we lijken soms wel een start-up. Volop plannen en ambitie. Daarom zitten wij ook in B. Amsterdam - een voormalige IBM-fabriek - met afstand de grootste start-up-hub en een dynamische en inspirerende plek om te werken.

De overheid werkt aan de ingrijpendste wijziging van de pensioenwet sinds de invoering van de pensioen- en spaarfondsenwet in 1954. Dit heeft serieuze gevolgen voor werkgevers en zeker ook voor werknemers.

Er is dan ook een enorme behoefte aan advies-, communicatie- en workflow-automatisering …. en dat is wat wij het beste doen ;-)

Ben jij op zoek naar interessant en relevant werk op een inspirerende plek, met goede kansen voor goede mensen? Dan nodigen wij je graag uit voor een nadere kennismaking, want wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's die met ons mee willen denken, werken en groeien.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!