Vacature Test automation engineer | web en app testing! - Amsterdam

Amsterdam

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Mijn partner is op zoek naar een test automatiseerder die ook ervaring heeft met mobile testing.

Hands-on testen en aanbrengen van verbeteringen in de mobiele app én de web-omgeving zullen jouw voornaamste verantwoordelijkheden zijn. Denk aan API’s bouwen, unit testen en regressietesten in web en app omgeving.

De mobiele app wordt op het moment nog omgebouwd naar een native app (iOS/Android). Het project is dus nog in de beginfase. Samen met jouw vaste team is dit project van begin tot oplevering jouw verantwoordelijkheid. Zo beslis je straks zelf welke test tooling je gaat gebruiken en werk je nauwkeurig samen met je teamgenoten om het product succesvol op te leveren.

Eis:
– Minimaal een HBO Diploma in de IT richting
– Minimaal 3 jaar relevante ervaring
– Vloeiend Nederlands sprekend

Ben jij de test automatiseerder die past op deze rol en ben jij benieuwd naar meer info? Stuur je cv naar  en bel me op 088-321 8 123 / 06-38441939.

10690

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Armand Bisoen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Automation Engineer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures