Vacature Java lead met blockchain en direct onbepaalde tijd! - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ik zoek voor mijn klant een slimme Senior Java ontwikkelaar met veel ervaring die een Lead functie wil vervullen. Blockchain ervaring is overigens geen eis. Als je  voldoende Java ervaring (tenminste meer dan 5 jaar) dan kun je jouw blockchain kennis hier verder gaan opdoen en vergroten. 

Omdat het een vrij complexe Java omgeving is zoek ik een Java ontwikkelaar op Senior niveau. Twijfel je of je in aanmerking komt wat betreft ervaring? Stuur mijn dan toch voor de zekerheid je CV ([email protected]).

Er werken op het moment hier ongeveer 10 Java ontwikkelaars. Omdat ze sterk groeien wil men het huidige team opsplitsen en hierbij een nieuwe Java lead ontwikkelaar het voortrouw laten nemen. 

De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed. Denk bijvoorbeeld aan een contract voor onbepaalde tijd gelijk bij de start. Ze houden kantoor in het midden van het land echter er kan heel veel remote vanuit huis gewerkt worden en dat blijft zo in de toekomst. 

Naast Java als taal werkt men hier ook deels met Kotlin, Python en proberen ze steeds voorop te lopen met moderne technologie. 

lees meer

Functie-eisen

- HBO of WO niveau 
- Tenminste 5 jaar werkervaring met Java (Senior niveau) 
- Interesse in blockchain technologie
- Je beheerst de Engelse taal goed 
- Tenminste 32 uur per week beschikbaar

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Top voorwaarden!

Direct een contract voor onbepaalde tijd, een goede verloning en veel vanuit huis kunnen werken.

Daarnaast is er heel veel uitdaging in het werk zelf en help je straks mee om het fundament te leggen rondom blockchain technologie in Europa!

Kortom een uitstekende werkgever waar je ook als Senior Java ontwikkelaar jezelf kunt blijven uitdagen en ontwikkelen. 

Interesse in deze unieke Java Lead functie?

Stuur mij je CV via Toon at Careervalue . nl

Of bel of Signal mij op 06-25018100


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bijzondere bedrijf heeft een eigen blockchain platform gemaakt en inmiddels heel succesvol in de markt gezet. 

Het blockchain platform is gemaakt in Java en bedrijven en overheden kunnen hier bijvoorbeeld documenten mee kunnen valideren. 
Veel partijen maken hier inmiddels actief gebruik van en het aantal gebruikers neemt sterk toe. 

Ze hebben de Europese Unie als klant waarbij ze met meerdere organisaties binnen Europa bezig zijn om de basis te leggen voor blockchain technologie binnen Europa.
Het is een unieke kans voor jou als senior Java ontwikkelaar om mee te ontwikkelen aan de basis van de blockchain voor Europa!

Ik zoek voor mijn klant een ervaren Java developer die de rol van Lead op zich wil nemen en die zelf mee wil blijven programmeren.

Naast dit mooie project werken ze ook aan diverse andere tot de verbeelding sprekende oplossingen zoals bijvoorbeeld het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt voor kinderen met een leerachterstand. Hier hebben ze een applicatie voor gemaakt waarmee jongeren aan mogelijke werkgevers kunnen laten zien welke competenties ze hebben. Ook als ze door omstandigheden niet beschikken over een diploma kunnen deze jongeren hiermee toch laten zien wat ze allemaal wel kunnen.

Dus naast het werken aan blockchain technologie zijn ze hier ook actief binnen maatschappelijkbetrokken projecten voor jongeren. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!