Vacature QA Engineer | Medische branche | Data - Amsterdam

Amsterdam

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Bedrijf

Dit bedrijf heeft als doel ziekenhuizen en de medische branche te helpen met medische onderzoeken door het versimpelen van dataverzameling, dataverwerking en datatoepassing in onderzoek. In de medische sector worden veel onderzoeken gedaan en verbanden gelegd in verband met ziektes, kwalen en alle andere gezondheid relateerde zaken om dit beter te kunnen behandelen/genezen.

Echter binnen de medische branche is data voor dit soort onderzoeken moeilijk op te vragen en te zoeken. Dit komt doordat elke patiënt andere eigenschappen, waardes, kwalen en oorzaken heeft, waardoor het bijna onmogelijk is om te categoriseren. Daarnaast is veel data geschreven tekst. Deze twee punten zorgen ervoor dat onderzoek in de veel tijd in beslag neemt en dat artsen/onderzoekers elke patiëntenkaart handmatig door moeten nemen. Dit kost enorm veel tijd en kan andere interpretaties opleveren. Dit bedrijf ontwikkelt software wat dit proces versnelt en versimpelt waardoor onderzoekers/artsen sneller en betere onderzoeken uit kunnen voeren.


Team

De organisatie bestaat nu 7 jaar en is flink aan het groeien. Op het moment hebben ze ongeveer 20 werknemers in dienst en is het een hecht team. De organisatie is informeel ingesteld en de werknemers streven hetzelfde doel achterna. De organisatie werkt Agile/Scrum en hebben op dit moment 3 full stack developers die het testen oppakken.


Functie

Dit bedrijf zoekt twee software testers. Een tester die zich bezig wilt gaan houden met de teststrategie en met de testautomatisering. De developers programmeren voornamelijk in Javascript. Als stack gebruikt dit bedrijf Angular, Reactjs , SQL en voor data en BI Python. Op dit moment staat er een CI/CD-straat maar deze zal verder moeten worden uitgebreid en geprofessionaliseerd moeten worden. Daarnaast zal je in deze functie veel contact hebben met klanten om de software zo optimaal mogelijk te maken. De andere tester zal voornamelijk handmatig testen en bug tickets maken in Jira. Je onderhoudt veel contact met gebruikers en zal daarnaast een groot stuk van support oppakken. Jij als tester krijgt een prominente rol binnen de organisatie en zal een grote rol spelen in de verhoging van de kwaliteit van de software.


Vraag

– Afgeronde HBO/WO
– Werkervaring als tester
– Pre: ervaring met testautomatisering
– Ervaring Agile/Scrum
– Communicatief vaardig (open voor klantcontact)
– Beheersing van de Nederlandse taal


Aanbod

– Inhouse
– Salaris tot max € 50.000,-
– Mogelijkheid voor 32, 36 of 40 uur
– Minimaal 20 vakantiedagen, de organisatie telt de vrije dagen niet als het werk maar goed gaat.
– Thuiswerken bespreekbaar
– Pensioenregeling
– Reiskostenvergoeding (OV volledig of € 0,19 per km)
– Laptop van de zaak
– Flexibele werktijden
– Veel inspraak en doorgroeimogelijkheden bij een bedrijf die grote groei doormaakt


Interesse?

✉   [email protected]
✆    06 82 90 97 04 / 020 238 6984

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.167 p/m
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Engineer in Amsterdam