Vacature Doorlopend mooie opdrachten als Data Engineer - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat als Consultant Data Engineer samen met je multi-disciplinaire team, de data klaarzetten en pipelines bouwen. Wil Hierin kunnen zij diverse opdrachten bieden met ook binnen Data Engineering uiteenlopende technieken. Ervaring met SQL en Python is daarin een eis, maar wanneer je reeds ervaring hebt met ETL en Cloud Technologieën is dat helemaal mooi!

Er werken hier consultants op zowel Big Data & Business Intelligence, waarbij Big Data is opgedeeld in Data Science/Analytics en Data Engineering. De klanten van deze organisatie opereren binnen verschillende sectoren waaronder ook een aantal grote merken vallen. Je werkt hier meestal met 2 tot 9 collega’s projectmatig aan langdurige end-to-end opdrachten middels een Lean en pragmatische werkwijze.

lees meer

Functie-eisen

- Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting Wiskunde/Statistiek, Natuurkunde en/of Computer Science;
- Minimaal 3 jaar ervaring als Data Engineer of Scientist.
- Verstand van en ervaring met Python en R, en SQL;
- Wanneer je ervaring hebt met ETL en/of Cloud technologieën is dat zeer gewenst;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Oog voor detail en bent analytisch ingesteld;
- Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend! Je krijgt een goed salaris, je werkt aan toffe projecten, ze organiseren unieke uitjes, je krijgt een lease auto (of vergoeding wanneer gewenst), ontwikkelmogelijkheden, certificaten, leuke collega’s en je verhoogt je waarde als professional bij een organisatie waar bijna nooit iemand weg gaat.

Wil je solliciteren op deze mooie vervolgstap in jouw carrière? Reageren kan door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor deze organisatie onder de rook van Amsterdam ben ik opzoek naar een Data Engineer met 3+ jaar aan werkervaring als Data Engineer, Data Scientist of Machine Learning Engineer. Doorlopend mooie opdrachten aangaan als Data Engineer bij verschillende aansprekende organisaties in voornamelijk de regio Utrecht-Amsterdam. Dat kan deze werkgever jou bieden met daarbij mooie opleiding en ontwikkelmogelijkheden. De aanvragen binnen hun grote netwerk stromen binnen en daarom kunnen ze dan ook per direct versterking gebruiken van een Data Engineer.

Ze bieden hun collega’s veel vrijheden, voldoende ruimte voor ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak, geweldige werksfeer en moderne technologieën. Daarnaast verzorgen ze regelmatig (externe) kennissessies, trainingen en certificeringen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Engineer in Amsterdam