Vacature Tosca Test Engineer - Amsterdam

Amsterdam

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Een chatbot die nergens antwoord op heeft. Uren in de wacht staan voor de hulplijn. Formulieren uitprinten, ondertekenen en opsturen om weken te moeten wachten op antwoord. Gelukkig is dat allemaal verleden tijd, met dank aan de digitale transformatie. Maar het kan nog beter, en jouw hulp is hard nodig.

Waar is de brand?

Onder de rook van Amsterdam, bij de meest sociale financiele dienstverlener van Nederland. Door haar klanten niet alleen alle zekerheid te bieden die ze zoeken, maar dat ook nog eens makkelijk en snel te maken. En door slim gebruik van digitale portalen voor zowel klanten als medewerkers willen ze daar nog beter in worden en testautomatisering is hierbij essentieel.

Met een kleine 30 collega’s, verdeeld over 4 teams, wordt er voortdurend gewerkt aan het verder digitaliseren en automatiseren van verschillende processen. Op die manier krijgen klanten steeds meer controle en inzicht en worden medewerkers in staat gesteld klanten sneller en gerichter te ondersteunen. De omgeving is gebouwd met een combinatie van .NET en Java applicaties en nu is het zaak om test automation op te zetten in TOSCA om de verdere ontwikkeling te versnellen.

Hoe dan?

Met jouw hulp. Als de interne expert op het gebied van test automatisering ben jij overal bij betrokken. Het doel is namelijk om met behulp van TOSCA, test automatisering uit te rollen binnen de verschillende teams. Door nauw samen te werken met de architecten, developers en product owners weet je het proces iedere keer weer naar een hoger niveau te tillen. Of het nou gaat om CI/CD, Unit, Keten of Performance testing.

Wat heb ik nodig?

Een aantal jaar gedegen ervaring met testautomatisering is nummer 1. Op de tweede plaats staat kennis van TOSCA, want het zou natuurlijk mooi zijn als je daar al in thuis bent. Verder gaat het vooral om jou. De persoon. Een echte teamspeler zijn en makkelijk kunnen praten met collega’s uit andere disciplines.

En wat krijg ik?

Een uitstekend salaris om mee te beginnen. Tot € 4500,- bruto per maand o.b.v. 36 uur en uitstekende secundaire voorwaarden. Zo krijg je vakantiegeld, een 13e maand en wordt er een uitstekend pensioenpakket geboden. Daarnaast heb je flexibele tijden, mag je lekker veel thuis werken en heb je zelf een optie om 4x9 te werken. Natuurlijk is er nog veel meer, zoals een toplocatie, lekker lunches, opleidingsbudget en ga zo maar verder… Dus, waar wacht je nog op? Druk op Apply!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Jeroen Breedijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Test Engineer in Amsterdam