Vacature Cloud Solution Architect - Amsterdam

Amsterdam

Search X Recruitment
  • Search X Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De digitale transformatie is al even gaande en voorlopig niet meer te stoppen. Iedereen gaat naar de Cloud. Van banken en bierbrouwers tot de bakker op de hoek. Je hoeft alleen niet te verwachten dat ze zelf hun legacy AD’s gaan migreren of hun cloud architectuur gaan ontwerpen. Daarom is jouw hulp hard nodig.

Vertel verder...

Als één van de oudste MSP’s van Nederland richt dit bedrijf zich uitsluitend op organisaties die ertoe doen. Ze werken dus niet zomaar voor iedereen, maar hebben de focus volledig op zorg, onderwijs en onderzoek. Sectoren die enorm veel te winnen hebben bij de stap naar de Cloud, maar zelf niet over de kennis beschikken om die stap te maken. Door het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van de IT-omgeving uit handen te nemen, helpt het bedrijf klanten te doen waar ze goed in zijn.

Gaaf, wat hebben ze nodig?

Een Cloud specialist, liefhebber, expert of guru, maar je mag jezelf ook gewoon Architect noemen. Ondanks dat je in de cloud werkt, helpt het namelijk om met beide benen stevig op de grond te blijven staan. De techniek ontwikkelt zich steeds sneller en er valt altijd wel wat nieuws te leren. Over Application Delivery as a Service en Azure Endpoint Manager bijvoorbeeld, of juist Datrium Draas oplossingen.

Het doel is namelijk om de klant zo veel mogelijk uit handen te nemen en volledig klaar te stomen voor de toekomst. Daarom bouw jij vandaag aan de oplossingen van morgen.

Helemaal mee eens, maar heb ik al genoeg kennis in huis?

Als Architect weet jij hoe belangrijk een goede fundering is. Daarom heb je een afgeronde IT opleiding op HBO of WO niveau. Bovendien heb je al die kennis al een aantal jaar in de praktijk gebracht als system engineer of cloud architect. Zo ben je ook bekend geraakt met de belangrijkste frameworks zoals TOGAF en Archimate. Toch is jouw wil om te blijven leren het allerbelangrijkst. Wat gisteren nieuw was zijn we morgen namelijk al vergeten.

Ik doe niets liever dan leren, maar krijg ik er ook wat voor terug?

Je wordt goed beloond voor al je harde werk. Daarom start je met een basissalaris tot €8400,- bruto per maand, wordt er veel geïnvesteerd in jouw ontwikkeling en mag je ook nog eens zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Vandaag even thuis? Geen probleem. Later beginnen? Druk gerust nog een keer op snooze. Tot slot worden je reiskosten volledig vergoed, krijg je een nette pensioenregeling en korting op je zorgverzekering. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Bram Wiggers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Architect in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures