Vacature Lead Application Engineer - Amsterdam

Amsterdam

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Predictive maintenance, IoT, Smart Industry en Industrie 4.0. Er zijn een hoop hippe termen voor, maar het draait allemaal om één ding: flexibiliteit. Je aanpassen aan een wereld die steeds sneller verandert is namelijk een behoorlijke uitdaging. Durf jij de uitdaging aan?

Kom maar op!

Van het produceren van voedingsmiddelen, medicijnen en chemische grondstoffen, tot het zuiveren van water en het opwekken van stroom. Iedere industrie staat voor hetzelfde probleem. Ze zitten vast aan processen, machines en robots. Die verander je niet zomaar.

This is where you come in

Hoewel veel industrieën dezelfde uitdaging hebben, zijn ze allemaal anders. Daarom werk je als Lead Application Engineer nauw samen met klanten om een oplossing te creëren die zo goed mogelijk aansluit op hun wensen.

Samen met jouw team maak je een functioneel en technische ontwerp, om deze vervolgens te realiseren. Dat doen jullie door software te ontwikkelen voor PLC/SCADA en DCS systemen. Ook het testen, soms op locatie, en het verzorgen van de documentatie pakken jullie op. Zo help je bedrijven elke dag slimmer te worden.

Gaaf, maar wat heb ik nodig?

Op nummer 1 staat natuurlijk passie voor automatisering. Je denkt in processen en begrijpt hoe een fabriek werkt. Dankzij jouw achtergrond in elektrotechniek of industriële automatisering en uitgebreide ervaring met PLC/SCADA en DCS systemen weet je voor ieder probleem een oplossing te vinden. Bovendien doe je niets liever dan sparren met collega’s of klanten over de beste oplossing.

Dat ben ik! Maar krijg ik er ook wat voor terug?

Jazeker, we saved the best for last. Om te beginnen met een salaris tot € 6000,- bruto per maand en bijna 40 vakantiedagen per jaar. En daar komen nog eens een laptop, telefoon, lease-auto, pensioen, zorgverzekering en nog veel meer bij. Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Michel Bruins Slot
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Amsterdam