Vacature IT Engineer - Amsterdam

Amsterdam

ABN AMRO Bank N.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
In het kort

Bij Grid Mobile & Internet bedenken én bouwen we de digitale winkel waarin we alle digitale producten en diensten van ABN AMRO verkopen. Vanuit de overtuiging dat digitaal bankieren altijd makkelijker, sneller, leuker en persoonlijker kan, ontwikkelen we mooie oplossingen die klanten meer regie over hun bankzaken geven. Daarnaast zijn we voortdurend bezig om ons technisch landschap te moderniseren en hiervoor zijn wij op zoek naar een IT Engineer die weet hoe je samen met je scrum team, sprint op sprint, functionaliteit naar productie brengt.

Je werk

Het Grid Mobile & Internet bestaat uit ongeveer 25 delivery teams en zo’n 250 medewerkers in Nederland en India. De diverse DevOps teams werken met volle focus op hun specifieke domein. Jij gaat je samen met jouw DevOps team storten op het bouwen van customer journey flows waar klanten blij van worden. Als developer wordt je helemaal blij als je gebruik maakt van moderne front-end technologie.

Werkomgeving

Je gaat aan de slag bij de DevOps teams welke verantwoordelijk voor de Nederlandse en internationale websites. Je werkt nauw samen met design en content experts en zorgt voor de beste digitale klantbeleving.

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Je profiel

Je vindt het leuk om creatief aan de slag te gaan en bent niet bang om flink je handen uit de mouwen te steken. Je hebt ervaring met agile werken en weet wat van een DevOps team wordt verwacht. Je bent een developer met meerdere jaren ervaring in front-end development met kennis van:

 • JavaScript, TypeScript en Vue.js
 • Responsive web design met HTML5, CSS3 en SCSS
 • DevOps tooling (AWS, Git, npm en CICD)
 • Content management systemen
Wij bieden
 • Wij bieden je veel ruimte om te groeien en de vrijheid om het beste uit jezelf te halen
 • Af en toe thuiswerken? In overleg zijn er mogelijkheden. We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een uitstekend salaris
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling
Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature! Wij maken graag kennis met je. Heb je een vraag neem dan contact op met Frank Terwijn via [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee' moeten verkopen als het risico voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

ICT bij ABN AMRO is werken in het spanningsveld van innovatie, veiligheid, kosten en klanttevredenheid. 24 uur per dag, zeven dagen per week en in samenwerking met onze leveranciers. Wist je trouwens dat ABN AMRO de afgelopen jaren enkele hoogstandjes heeft geleverd op het gebied van technische ontvlechting en integratie van banksystemen? Dat de Consumenten Geldgids ABN AMRO's internet bankieren het cijfer 9,4 gaf? En onze innovatieve mobiel bankieren app al sinds de start vijf sterren krijgt in de appstore? Dát is IT bij ABN AMRO.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Engineer in Amsterdam