Vacature Freelance Software Tester I Testautomatisering I Amsterdam I Werken met nieuwe systemen in financiële sector

Amsterdam

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Bedrijf

De organisatie is een grote speler in de financiële sector, heeft speciaal een Agile development team welke zich bezig houdt met doorontwikkeling van financiële software. Het bedrijf biedt de kans om op hoog niveau te functioneren; er wordt gewerkt met de meest moderne technieken. Als tester ben je nauw betrokken bij het proces en het development team en is het de bedoeling dat de testautomatisering verder ontwikkeld wordt. Locatie: regio Amsterdam


Functie

In de organisatie zijn 6 testers werkzaam waarmee je regelmatig kunt sparren over de testontwikkeling van de organisatie. Je zult aan de slag gaan met het ontwikkelen en uitvoeren van geautomatiseerde testen op software, waarbij o.a. bug free software en gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk zijn. Hiervoor is het bedrijf op zoek naar een tester met professionele instelling en enige ervaring met testautomatisering.

Jij zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen van verbeterpunten en het continu aanpassen van de tests tijdens het proces. Dit loopt parallel aan de software ontwikkeling; testing is geintegreerd met dit proces. Je zorgt ervoor dat zowel jouw eigen team, als het development team op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Het scrumteam bestaat uit 5 developers, 1 scrum master en 1 DevOps engineer. Het is dus belangrijk dat jij op een heldere manier de resultaten kunt overbrengen aan anderen.


Vraag
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Expertise in / ervaring met Selenium en Postman
  • Kennis van en werkervaring met Agile;
  • Proactieve werkhouding en de wil om kennis over te brengen op anderen;
  • Ervaring met testautomatisering;
  • Gemotiveerd om in teamverband te werken aan een klus;
  • Je houdt van technologische en vernieuwende projecten.
Aanbod

Regio: Amsterdam
Duur: 6 MND+
Start: Z.s.m.
Werkweek: 36 uur per week combinatie thuis/kantoor
Uurtarief: i.o

Mocht dit een interessante klus voor jou, of voor iemand in jouw netwerk zijn, dan hoor ik graag van je via [email protected] of 06 82 35 29 69.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Amsterdam