Vacature Freelance Informatiemanager | Regio: Hoorn | Fusie | ICT projecten | Brug tussen organisatie en ICT | Migratie | Herinrichten van processen | Duur: 6 MND+ | Start: ZSM - Amsterdam

Amsterdam

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een directe eindklant van Layer ben ik per direct op zoek naar een Informatiemanager voor in de regio van Hoorn. Ze zitten op dit moment in een fusie waardoor ze tijdelijke versterking nodig hebben om de uitrol van een zorgapplicatie uit te rollen en de integratie daarvan. Jij moet ervoor zorgen dat de boel goed in kaart wordt gebracht en jij bent deskundig genoeg om te weten wat er gaat gebeuren als alles bij elkaar komt. Ook ben jij de informatiemanager die snapt hoe applicaties werken, boven het proces kan staan en een goede vertaalslag kan maken. Vind jij het interessant om te ontdekken waar de knelpunten zijn en te adviseren om deze knelpunten op te lossen en ben je beschikbaar? Neem dan direct contact met mij op via [email protected] of 020 – 23 86 984!

Eisen:
HBO/WO werk- en denkniveau
Werkervaring in een soort gelijke functie
Ervaring in de zorg en applicatiemigraties
Je bent nauwkeurig en werkt goed samen met collega’s

Aanbod:
Regio: Hoorn
Start: ZSM
Duur: 9 MND+
Werkweek: 32 – 40 uur
Uurtarief: io

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatiemanager in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures