Vacature Solution Architect - Amsterdam

Amsterdam

DeRecruiter.nl
 • DeRecruiter.nl Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Solution Architect

Als Solution Architect draag je bij aan de totstandkoming van praktische oplossingen, een digitaal operationeel model en een toekomstgericht IT landschap. Enza Zaden realiseert daarmee de strategische digitale transformatie die is ingezet om zich wereldwijd te blijven onderscheiden in de markt.
Je schakelt met stakeholders om de behoeften te doorgronden en om te zetten in oplossingen. Business managers, informatie managers, portfolio managers en project managers behoren allemaal tot jouw gesprekspartners. Jij draagt bij aan de enterprise architectuur in samenwerking met de Enterprise architecten en Informatie managers Jij creëert draagkracht en acceptatie in de organisatie, en zorgt voor toepassing in de programma’s en projecten.
Onze digitale transformatie is uitdagend. Zonder architectuur gaat het niet lukken. Wij starten daarom dit jaar een architectuur team dat uit 5 medewerkers gaat bestaan. Er zijn genoeg complexe digitale vraagstukken en wij dagen je uit om jouw architectuurvisie, ideeën en ambitie in onze architectuur afdeling te verwezenlijken.
In het team werken straks 4 Enterprise Architecten die zich specialiseren en richten op security, data, applicaties & integratie en Cloud & Technologie. Jouw specialisatie is om dit toe te passen in concrete oplossingen. Je richt je onder meer op:

 • De versimpeling en vernieuwing van ons applicatie- en integratielandschap;
 • De betrouwbaarheid, onderhoudbaar, aanpasbaarheid en continuïteit van ons landschap;
 • Applicatie life-cycle beheer;
 • Digitale samenwerking met business partners.

Functie eisen Solution Architect

Naast teamgeest, buitengewone analytische vermogens, sterke adviesvaardigheden met overtuigingskracht (ook in het Engels), beschik jij over organisatorische sensitiviteit en een verandering- en resultaatgerichte instelling.
Kortom, jij:

 • hebt een diploma op HBO niveau, bij voorkeur richting (Technische) Bedrijfskunde of ICT;
 • hebt tenminste 5 jaar ervaring in de ICT en een brede kennis van het automatiseringsveld in het algemeen;
 • beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in softwareontwikkeling of analyse in een agile omgeving;
 • hebt diepgaande kennis van applicatie- en integratiearchitecturen en -patronen.

Bedrijfsprofiel
Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische tuinbouw. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, is er een animatie gemaakt.

Al ruim 80 jaar werkt Enza Zaden met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar.

Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat.

Ruim 2000 gepassioneerde collega’s die dagelijks wereldwijd samen werken aan de groente van morgen. Met de Enza Academy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.


lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon F Wolsink-Hagens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Solution Architect in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures