Vacature Application Manager - Amsterdam

Amsterdam

Spilberg
  • Spilberg Bedrijfsprofiel
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een relatie van Spilberg ben ik op zoek naar een Application Manager


De functie

De Application Engineers van dit bedrijf zijn zeer klantgerichte engineers die verantwoordelijk zijn voor het aanpassen, in bedrijf stellen en afstemmen van Test en Simulatie producten. Het zijn productexperts die fungeren als de klantinterface van het bedrijf om de eisen van de klant te verzamelen en te implementeren om aan de verwachtingen te voldoen.


Verantwoordelijkheden

• Het leiden, organiseren en prioriteren van het werk voor een groep van ca. 10 applicatie-engineers;
• Het organiseren van interfaces tussen de Application Engineering en andere engineering groepen;
• Engineering-processen beheren gedurende de hele cyclus van een klantproject – van technische ondersteuning voor offertes tot ontwikkeling van oplossingen en aftersales-ondersteuning;
• Het beheer van productverbeteringen en, op kleinere schaal, de introductie van nieuwe producten.

Met de Software Manager, de System Engineering Manager, Mechanical Engineering Manager, is de Application Engineer Manager lid van het Engineering managementteam dat dagelijks technische activiteiten en best practices binnen de engineering teams organiseert en verbetert. De Application Engineering Manager neemt een sterke rol in het ontwikkelen van de technische vaardigheden van zijn/haar groep.


De ideale kandidate heeft:

• Een Engineering diploma (WO) met minimaal 7 jaar werkervaring met complexe systemen in een relevant vakgebied;
• Minimaal 2 jaar ervaring in het managen en begeleiden van een groep engineers;
• Een zekere procesgerichtheid met een gestructureerde analytische en gedisciplineerde aanpak van werken en het oplossen van problemen;
• Kennis en begrip van de rol en inhoud van andere disciplines op het gebied van de prestaties van het systemen;
• Ervaring met structureren/prioriteren binnen een zeer dynamische omgeving;
• Goede interpersoonlijke vaardigheden, en is in staat om effectief te communiceren met mensen op alle niveaus van de organisatie;
• De bereidheid om in een mondiale organisatie te werken met collega's over de hele wereld;
• Een goed niveau van gesproken en geschreven Engels. Duits is een grote pre.

Reporting line:

Je zal direct rapporteren aan de Engineering Director Test and Simulation.


Wat hebben wij te bieden?

Een uitdagende en intellectueel stimulerende werkomgeving waar een hoog niveau van softwareontwikkeling gewaarborgd wordt. Daarnaast kan men werken met een grote variatie in softwaretechnieken en met verschillende, uitdagende projecten. Je krijgt de kans je te ontwikkelen en te groeien in een internationale, hightech omgeving. Het salaris is zeer competitief en in lijn met de CAO van het bedrijf.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Arthur Lambalk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Application Manager in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures