Vacature Developer met 3+ jaar relevante werkervaring - Amsterdam

Amsterdam

 • AethiQs Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij de data engineer / software developer, die wij zoeken? Reageer direct!

Heb jij drie tot vijf jaar relevante werkervaring als data engineer en/of software developer en ben jij geïnteresseerd in het vertalen van onze concepten naar (cloud) applicaties die daadwerkelijk gebruikt gaan worden zowel intern als door onze klanten? Wij komen dan graag met jou in contact!

Wie zijn wij
Wij zijn een eigenzinnig strategisch adviesbureau dat hard groeit, tegen de stroom in en wij maken onze klanten relevant voor de toekomst. Dit doen we door kennis te combineren, rekenaars met niet-rekenaars, data scientisten en gedragsanalisten, marketing lovers en taalpuristen… allemaal om jou te stretchen en beter te maken en om onze klanten te helpen met uitdagende vraagstukken in de zorg, financiële sector, media en pensioensector. Vertel het ons, wij luisteren naar je vraag!

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken wij?

Inhoud
 • Een relevante WO opleiding.
 • 3-5 jaar relevante werkervaring als data engineer en/of software developer.
 • Ervaring en kennis met het ontwikkelen van producten.
Techniek
 • Ervaring en kennis van talen als SQL en Python.
 • Ervaring en kennis met werken, ontwikkelen én deployen op het Azure platform (Must!). We zijn op zoek naar de persoon die bijvoorbeeld ervaring heeft en/of interesse heeft in:
 1. Het opzetten en inrichten van SQL Data warehouses en/of SQL Databases op Azure.
 2. Het ontwikkelen en deployen van (Python) applicaties via de Azure App Service.
 3. Het schaalbaar maken van onze python rekenmodules met Azure Functions.
 4. Het gebruik van het Power Platform (PowerApps, PowerAutomate en PowerBI) om zaken makkelijk te doen waar ze ook makkelijk kunnen!
 • Ervaring met Docker (pré).
Persoonlijk
 • Een echte team player: je bent communicatief vaardig en haalt plezier uit het delen van kennis en het leren van zaken aan anderen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Herken jij je in dit profiel en wil jij samen met ons deze challenge met aangaan? Kom jij ons team van ruim 30 adviseurs versterken? Neem dan vandaag nog contact op met Mark Verschuren, en stuur een e-mail naar [email protected]
Bedrijfsomschrijving Hallo! Welkom bij AethiQs. Wij zijn onafhankelijke adviseurs, die betekenis geven aan relevantiewaarde bij onze klanten. Dit doen wij door met onze intellectuele onafhankelijkheid het vertrouwen te krijgen van onze klanten, met adviseurs die meer verstaan dan de woorden en cijfers van hun eigen vak. Wij zijn dé adviseur voor klanten in de maatschappelijke én niche sectoren, omdat wij intrinsiek begrijpen dat advies altijd in beweging zal zijn. Immers onze klanten zijn in beweging.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Programmeur in Amsterdam