Vacature .NET ontwikkelaar - Amsterdam

Amsterdam

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Internet, Mobile applicaties, eCRM én Marketing Communicatie onder één dak. Het kan bij deze topklant prachtlocatie naast de Amsterdamse Amstel! Lees snel de vacature en wie weet werk jij binnenkort aan toonaangevende projecten in een multidisciplinair team van professionals!

In een Scrumteam van professionals met verschillende disciplines werk je aan websites, mobile apps en online portalen. Samen met je team bedenk je creatieve en intelligente oplossingen voor je klanten. Je werkt aan aanpassingen in verschillende online applicaties, maar ook aan maatwerk voor verschillende klanten. Vaak zijn de projecten onderdeel van campagnes van grote merken, dus qua creativiteit en gebruikte technieken kan je er zeker van zijn dat je met top-of-the-line software bezig bent. Je schrijft niet alleen de code, maar denkt mee over de beste oplossingen en hebt hier vaak contact over met de klant. Als .NET ontwikkelaar bepaal jij welke frameworks er gebruikt moeten worden en denk je mee over het verbeteren van de ontwikkelstraat. Je bent dus van A tot Z betrokken bij het project. Naast het ontwikkelen en onderhouden van de applicaties en websites houd je je ook bezig met het functioneel en unit testen van de applicaties.

Bij nieuwe projecten is het zaak dat je als ontwikkelaar inzicht hebt in welke techniek en tools het beste kunnen worden gebruikt en daarom zijn ze op zoek naar een ervaren medior of senior ontwikkelaar. Ze zoeken iemand die advies kan geven en goed inzicht heeft hoe hij iets het beste kan aanpakken. Over het algemeen werk je altijd op kantoor in Amsterdam, maar het kan weleens voor komen dat je een middagje bij de klant kunt komen kijken.

Je komt terecht in een team van ongeveer vijf ontwikkelaars van stagairs tot architect. Het is een gezellig team, dat het leuk vindt om zo nu en dan een lolletje te maken. Vrijdagmiddag komen ze alvast in de stemming door een leuk muziekje te draaien. Het is een jong, fris team, waar een goede sfeer hangt. Bij voorkeur werk je 40 uur, maar het is ook mogelijk om 32 of 36 uur te werken.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal 3 jaar ervaring met ontwikkelen van weboplossingen;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Gedegen kennis van .NET, C#, SQL en Visual Studio;
 • Ervaring met ASP.NET MVC en WebPages is een pre;
 • Ervaring met REST en webservices;
 • Ervaring met content management systemen als Sitecore en Umbraco is een pre;
 • Kennis van e-commerce is een pre;
 • Betrokkenheid bij klantprocessen en een vlotte babbel.

lees meer

Overige info
 • Uitstekend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • Om de week een stoelmassage van een masseuse;
 • Gezamenlijke lunch en de hele dag koffie en vers fruit.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega's van het .Net-team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De klant is een toonaangevend internetbureau dat vanuit haar locatie vlakbij Amsterdam Amstel werkt aan hele gave crossmediale projecten. Met deze aanpak haalt men grote nationale en internationale projecten binnen die zeer tot de verbeelding spreken en waar jij als Backender aan kan bijdragen. Een aantal jaar geleden zijn ze succesvol gefuseerd met enkele zusterbedrijven en inmiddels telt het bedrijf 70 medewerkers. Bij deze werkgever vind je heel veel specialistische kennis onder één dak. Backenders, frontenders, visual designers, UX designers, merkstrategen en data analisten die allemaal een passie hebben voor hun vak en hier ontzettend goed in zijn! In een multidisciplinair team ontwikkelen verscheidene dingen van merkstrategieën en mobile apps tot aan e-commerce platforms en thema campagnes voor grote multinationals zoals Nike, Unilever, Verkade, Hertog Jan, Basic Fit en de Rabobank!

Het bedrijf is Microsoft gecertificeerd en moedigt zijn medewerkers aan om zich ook te certificeren hierin. Zo nu en dan worden er trainingen georganiseerd en zo is er onlangs nog een Agile Scrum training gehouden.

Als ontwikkelaar werk je niet alleen aan de code, maar ben je betrokken bij het hele project. Je werkt in een bedrijf met jonge, creatieve en vlotte professionals. Er wordt hard gewerkt, maar de sfeer valt ook zeker te omschrijven als gezellig. Hoewel je ongeveer 70 collega’s hebt, voelt het toch als één team. Zo zijn ze onlangs met alle collega’s wezen varen en wordt er regelmatig een borrel gedronken. Één keer per maand is er een company meeting in de namiddag waar iedereen bij elkaar komt. Indrukwekkende projecten worden er besproken en regelmatig blijven medewerkers op kantoor om gezamenlijk avond te eten.

Ze hebben uiteraard een pingpongtafel staan op de werkvloer en ze dagen elkaar regelmatig uit voor een potje. De ontwikkelaars werken in een kantoortuin met zijn allen en de werkplekken zijn over twee bureaublokken verspreid.

Als ontwikkelaar werk je niet alleen aan de code, maar ben je betrokken bij het hele project. Je werkt in een bedrijf met jonge, creatieve en vlotte professionals. Er wordt hard gewerkt, maar de sfeer valt ook zeker te omschrijven als gezellig.

lees meer

Contactpersoon Lennard Steur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Amsterdam