Vacature Fullstack .NET developer gezocht! - Amsterdam

Amsterdam

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werk je graag aan een uitgebreid en complex cloudplatform waarmee je miljoenen mensen bereikt? Zou je daarnaast graag werken met een zeer diverse stack als C# .NET, jQuery, Bootstrap, MVC, Xamarin en de nieuwste API’s van Azure als Azure Cognitive Services? Dan is dit gedreven team op zoek naar jou!

Het uitgebreide cloudplatform omvat vrijwel alle aspecten waar uitgeverijen mee te maken krijgen. Zo worden er met behulp van het systeem onder andere de planning, facturatie en koppelingen met de opmaak geautomatiseerd. Ook zijn ze nu bijvoorbeeld bezig met Azure Cognitive Services, waarmee ze gezichten kunnen herkennen. Om dit systeem zo efficiënt mogelijk in te richten, wordt er continu gewerkt aan het verbeteren van functionaliteiten, het ombouwen naar de nieuwste technieken en het koppelen met relevante externe programma’s. Deze veranderingen komen voort uit klantwensen en daardoor komt er ook een stukje maatwerk bij kijken. Over all is dit product uitdagend, geavanceerd en continu bij op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is het uniek in zijn soort en kun je hier een mooie kans tegemoet gaan!

Het development team bestaat momenteel uit 8 developers die ieder een eigen specialisme hebben en daarop worden hun taken dan ook ingericht. Ligt jouw affiniteit bij websites, koppelingen of wil je juist grafisch bezig zijn? Binnen het team wordt gekeken waar jouw kracht ligt en waar je nog in zou willen groeien en op basis daarvan ga je taken oppakken. Zaken waar nu aan wordt gewerkt, zijn onder andere het aanboren van de internationale markt, het afwikkelen van een betaling via het systeem en het toevoegen van een nieuw type invoer van documenten. 

Doordat het platform uit zoveel elementen bestaat, wordt er ook met veel technieken gewerkt. De stack bestaat nu uit C# .NET, MVC, JQuery, Bootstrap, heel veel SQL, Signal R, Elastic Search en Xamarin voor de Mac versie. Ook wordt er uitgebreid gebruik gemaakt van Azure, zo werken ze met Reddis, Storage en de nieuwste Machine Learning API’s van Azure. Tot slot is het ook mogelijk om grafisch aan de slag te gaan met InDesign voor het maken van geautomatiseerde lay-outs mocht je daar affiniteit mee hebben.

Voor het vervullen van de functie is het bedrijf op zoek naar mensen met een goede drive die hun vak verstaan. Herken jij je in dit profiel en word je daarnaast blij van het werken aan een geavanceerd cloudplatform waardoor miljoenen kranten iedere dag hun weg vinden naar de lezer? Lees dan hieronder de specifieke functie-eisen door en solliciteer direct!

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Informatica of vergelijkbaar;
 • Een aantal jaar werkervaring als fullstack webdeveloper;
 • Ruime ervaring met C# .NET en ASP.NET MVC;
 • Brede interesse in nieuwe technologieën;
 • Je vindt het leuk om mee te denken over architectuur;
 • Het is een pre als je om kunt gaan met veel data;
 • Je bent gedreven en hebt een passie voor je vak;
 • Je bent ondernemend, nieuwsgierig en onderzoekt graag nieuwe dingen;
 • Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • 24 vakantiedagen;
 • 2/3e pensioen betaald door het bedrijf;
 • Een laptop van de zaak;
 • Een winstafhankelijke eindejaarbonus;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Opleidingen worden volledig betaald en gefaciliteerd;
 • Het bezoeken van beurzen;
 • Het werken met een zeer gedreven club ondernemende techneuten die trots zijn op wat ze doen;
 • Werken aan een complex en interessant product dat miljoenen mensen bereikt!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf, gevestigd op een mooie locatie tussen Noord Holland en Utrecht, heeft met een uniek product voor uitgeverijen en een rol als marktleider binnen Nederland de zaken goed voor elkaar! Dankzij een stijgende koppositie binnen de Nederlandse uitgeverijbranche en de ambitie om ook internationaal te groeien, kan het development team extra handen gebruiken. Vandaar dat er nu vraag is naar meerdere gedreven en enthousiaste .NET developers!

Het unieke product, waarmee een marktaandeel van 80% is gerealiseerd binnen de uitgeversbranche, is een volledig geautomatiseerd cloudplatform voor uitgeverijen. Het platform is zo uitgebreid dat er in principe alleen nog een verkoper en een redacteur nodig zijn. Alleen in Nederland worden er al 7 á 8 miljoen (online) kranten gepubliceerd via dit systeem. Naast de gebruikers zijn ook de werknemers van het bedrijf enorm enthousiast over dit complexe platform en mede daardoor werken zij met veel passie en trots samen.

Deze hoge tevredenheid wordt versterkt door de werkplek; een volledig gemoderniseerd kantoorpand. Door een lichte inrichting met glazen wanden, een goede bereikbaarheid en laptop van de zaak is dit de perfecte uitvalsbasis voor de groep van 14 collega’s. De groep werkt ongelooflijk leuk en gezellig met elkaar samen. Er heerst een hele ongedwongen sfeer, met weinig hiërarchie. Het zijn ondernemende types die hun product heel gaaf vinden en zelf initiatief nemen om onderzoek te doen naar hoe het beter kan. Op vrijdagmiddag is er standaard een borrel en ook wordt er meerdere keren in het jaar met elkaar een hapje gegeten.

lees meer

Contactpersoon Chantal Zwarthoed
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Amsterdam