Vacature Midlance .NET vacature! - Amsterdam

Amsterdam

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werken aan afwisselende opdrachten die jij zelf uitkiest met de bijna verdiensten van een freelancer?! Bij onze klant kan het!

Een developer die zich goed kan gedijen in grote mate van vrijheid, veel verantwoordelijkheid durft te dragen en zelfstandig te werk kan gaan maakt onze klant enorm enthousiast. Hier kunnen ze zich goed voorstellen dat je met al jouw ervaring niet wilt worden benadert in de Baas/Medewerker vorm, maar juist als gelijke tegenover elkaar staat. Ze bieden jou dan ook zeer flexibele samenwerkingsmogelijkheden met de voordelen van een vast dienstverband, de (bijna) verdienste van een freelancer en zonder de rompslomp die er bij komt.

Als medior of senior .NET ontwikkelaar ben je ondernemend, sociaal en wil je jezelf graag ontwikkelen. Hoe meer certificaten jij wilt behalen, des te beter. Alles is hier dan ook mogelijk wat betreft training en opleiding. De opdracht die jij gaat doen, ontwerp jij zelf. Wil je bij een groot bedrijf werken in de financiële wereld of juist bij een klein bedrijf in een heel andere branche? Jouw wens is leidend voor hun zoekopdracht. Ben jij een lead of architect ontwikkelaar? Dan zijn hier ook zeker mogelijkheden!

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/WO werk en denk niveau;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring met .NET en C#;
 • Je bent bekend met het Microsoft-platform en C#, ASP.NET, MVC;
 • Kennis van andere frameworks en frontendtechnieken als HTML, CSS, AngularJS, Javascript en Jquery is een pré;
 • Kennis van cloud oplossigen en Azure is een pré;
 • Je wilt jezelf graag ontwikkelen en certificaten behalen;
 • Je bent ondernemend en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

lees meer

Overige info
 • Een opmerkelijke beloningstructuur van ongeveer 70% van jouw uurtarief
 • Een pensioen met goede voorwaarden voor de werknemer;
 • Een lease auto die je zelf kan uitkiezen;
 • Onkostenvergoeding;
 • 26 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen dmv cursussen of Techdays;
 • Eindejaarsbonus t.w.v. 13e maand.;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Veel keuzevrijheid in opdrachten;
 • Veel leuke uitjes en gezellig.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Waarschijnlijk ben je weleens in aanraking gekomen met een detacheringsbureau. Sommige ontwikkelaars kijken daar minder positief tegen aan. Een reden daarvoor kan zijn dat je lange reistijden hebt en op opdrachten wordt geplaatst die je niet goed liggen. Bij onze klant is dit anders. Onze klant verzorgt opdrachten voor software ontwikkelaar in en nabij de Randstad. In plaats van dat ze voor verschillende klantopdrachten ontwikkelaars zoeken, stemmen ze de klanten en opdrachten af op jouw wensen en behoeften.

Werk jij bijv. graag aan een cloud oplossing in een klein bedrijf? En heeft het jouw voorkeur om 32 uur in de week te werken met en reistijd van maximaal 30 minuten? Dan zorgen zij ervoor dat ze een passende klant vinden waar jij aan de slag kunt gaan. Kortom: Jij bent de beslissende factor en niet de detacheringspartij. Bij het uitzoeken van de opdracht kun je dus rekening houden met de uitdaging van de software, de reisafstand en de financiële condities. Ben jij net als ons van mening dat dit te goed klinkt om waar te zijn? Dan zal het volgende je als muziek in de oren klinken, deze partij biedt jou namelijk een bijna freelance loon!

Als je ervaring hebt opgebouwd in software ontwikkeling en zit te denken om aan de slag te gaan als freelancer maar geen zin hebt in de administratieafwikkeling die er bij hoort, acquisitie en andere rompslomp dan is dit een perfecte mogelijkheid. Hier worden niet alleen de bedrijven als klanten beschouwd, maar ook de werknemers zijn koning die zij tevreden willen houden. Om die reden geven zij hun medewerkers de keuzevrijheid in opdrachten en transparantie in het loonhuishouding. Opmerkelijk aan hun beloningsstructuur is dat ongeveer 70% van het tarief dat de kant betaald naar jou gaat. Daarnaast kun je een leaseauto rijden, krijg je een uitstekend pensioen, is er een onkostenvergoeding en 26 vakantiedagen per jaar.

De organisatie focust zich van origine op testers, maar de testers wilde graag ontwikkelen en dus zijn ze ook de .NET kant op gegaan. Het bedrijf heeft meerdere takken, maar de .NET tak willen zij nu gaan uitbreiden. Het is een hechte club die niet de ambitie heeft om heel groot te worden. Zo richten ze zich op ongeveer 25 ontwikkelaars om alles overzichtelijk en gezellig te houden. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelen en om ervaringen met elkaar te delen houden ze om de 6-8 weken een bijeenkomst en organiseren ze co-work dagen waar iedereen samen komt om problemen te tackelen of om bijvoorbeeld een hackathon te houden. Eens per vijf weken komt er iemand bij je langs om lekker te lunchen en om op de hoogte te blijven van jouw ervaring. Onlangs zijn ze nog bij de Microsoft Techdays geweest met z’n allen. Genoeg leuks in ieder geval!

lees meer

Contactpersoon Kirsten Tol
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Amsterdam