Vacature Fullstack .NET developer voor internationale scale-up gezocht! - Amsterdam

Amsterdam

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil je als fullstack .NET developer meewerken aan nog niet eerder ontwikkelde software? Neem je je verantwoordelijkheid en lijkt het je leuk om je in te zetten voor een applicatie met internationale dekking? Wordt dan onderdeel van dit team in Amsterdam!  

Het aanboren van nieuwe markten brengt uitdagingen met zich mee, namelijk het creëren van één platform dat alle verticals kan ondersteunen. Het momenteel 15-koppige developmentteam werkt hard aan de ontwikkelingen die nog op stapel staan, maar kan versterking gebruiken. Als fullstack .NET developer werk je samen met jouw collega’s aan een technologisch zeer vernieuwend platform dat in heel Europa wordt gebruikt. Het team is op conceptueel en technologisch vlak met nieuwe dingen bezig, wat betekent dat je aan software werkt dat nog niet eerder is gebouwd. Projecten waar nu aan gewerkt wordt, zijn het doorvoeren van klantintegraties, het generiek maken van de code voor alle platformen, maar tegelijkertijd wordt ook gewerkt aan het platform cloud ready maken met behulp van Azure en .NET Core. Hier komt ook een nieuwe Microservice architectuur bij kijken, waar je aan actieve bijdrage aan kunt leveren. Daarbij werk je aan het bouwen van API’s voor de mobiele app, voor klanten en voor de interne webapplicatie, die ook continu in ontwikkeling is. Hierbij zijn schaalbaarheid en performance enorm belangrijk. Qua stack werk je naast C# .NET, Azure en Microservices veel met .NET Core, MVC, SQL Server en een beetje Javascript.

Doordat je werkt aan een app die internationaal wordt gebruikt, krijg je alle dynamieken die bij een internationaal speelveld horen mee. De voertaal op de werkvloer is Nederlands, maar de internationale collega’s zijn uiteraard allemaal Engelstalig, dus het is belangrijk dat je hier goed in mee kan komen. Wil jij als fullstack .NET developer onderdeel zijn van dit avontuur? Check dan hieronder wat je nodig hebt!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een aantal jaar ervaring met C# .NET;
 • Je hebt ervaring met ASP.NET MVC;
 • Je hebt ervaring met SOLID en design patterns;
 • Ervaring met Azure is een pre;
 • Ervaring met .NET Core is een pre;
 • Ervaring met (het opzetten van) een microservice architectuur is een pre;
 • Je kunt abstract denken;
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor de code;
 • Je bent communicatief vaardig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • Vrije omgang met vakantiedagen;
 • Zeer flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Reiskostenvergoeding in de vorm van een OV-kaart;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. cursussen en opleidingen;
 • Telefoonvergoeding en een laptop van de zaak;
 • Een internationale, dynamische werkomgeving;
 • Werken aan conceptueel en technologisch vernieuwende dingen;
 • Gedreven en gezellige collega’s!

Stuur snel je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar [email protected] of bel naar 020 – 820 1118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Met hun state of the art crowd sourcing platform helpt dit bedrijf merken in binnen- en buitenland bij het garanderen van de beschikbaarheid en zichtbaarheid van hun producten. Vanuit de oorsprong is dit bedrijf te vinden in de retail branche en met hun platform wordt de behoefte van bedrijven gekoppeld aan mensen die op aanvraag opdrachten kunnen uitvoeren. Gebruikers maken gebruik van een mobiele app, waardoor klanten de positionering en voorraad van hun producten kunnen inventariseren. Dit is dus op het gebied van reclame uitingen, maar ook andere zaken als shelf-display en voorraad komen voorbij. Doordat het eigen ontwikkelde platform verder uitgebreid is, is het bedrijf nu ook in andere markten actief. Zo helpt het platform met de crowd sourcing van de installatie van slimme thermostaten. Ook op het gebied van healthcare kan het platform bijdragen aan een gezondheidszorg waarbij de professionals kunnen focussen op wat echt belangrijk is, namelijk de cliënten. De uitdaging ligt bij het schaalbaar maken én houden van het platform, aangezien de webapplicatie continu in ontwikkeling is en voor verschillende sectoren inzetbaar is.

Het concept dat dit platform aanbiedt is internationaal enorm aangeslagen en inmiddels zijn er kantoren in o.a. Nederland, België, Duitsland, Engeland en Frankrijk opgezet. Voor klanten als Coca Cola, Tony Chocolonely, Eneco, KPN en Ziggo wordt de administratieve rompslomp sterk vermindert. De afdeling development bevindt zich volledig in Nederland en het bedrijf is hier ook met stip marktleider!

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, op slechts een paar minuten van het Centraal Station. Ze hebben momenteel 50 medewerkers, maar de organisatie is heel plat met weinig hiërarchie. Er wordt veel gestuurd op eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Een voorbeeld hiervan is dat vakantiedagen hier niet worden vastgelegd, omdat er vertrouwen is in de verantwoordelijkheid van de collega’s. In het R&D team wordt veel gespard en na gedacht over de architectuur en worden nieuwe ideeën enorm gewaardeerd. Alles wat hier wordt gedaan, is nog niet eerder gemaakt en dat maakt het een unieke uitdaging. Naast het werk is er ook zeker tijd voor gezelligheid. Zo is er standaard tijd voor een vrijmibo, worden er af en toe leuke uitjes georganiseerd en wordt er elke dag samen geluncht. Dit zorgt er voor dat eigenlijk iedereen graag op kantoor aanwezig is, ook al is er de mogelijkheid om thuis te werken.

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Amsterdam