Vacature Junior Frontend Developer Cryptocurrency Startup - Amsterdam

Amsterdam

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als Junior Frontend Developer werken bij een cryptocurrency-start-up? Woon jij in de omgeving van Amsterdam en wil jij de optiemarkt transparanter maken? Lees dan snel verder!

Als Junior Frontend Developer kom je terecht in het IT-team dat op dit moment bestaat uit 11 man. Dit zijn backend developers, frontend developers, systeembeheerders en een kwantitatief team dat zich bezighoudt met algoritmes en modellen. Als Junior Frontend Developer ben je betrokken bij het gehele product. De uitdaging voor jou is om het gebouwde algoritme waar ze nu mee bezig zijn te visualiseren op een dashboard. Dit dient op een logische en gebruiksvriendelijke manier te gebeuren. Op dit moment zijn er op het gebied van frontend development veel uitdagingen en jij moet goed duidelijk kunnen maken wat er wel en niet goed is aan een algoritme.  

Jij als Junior Frontend Developer moet goede kennis hebben van React, jij bent een uitblinker in Javascript en enkele van de bijbehorende frameworks. De backend is geschreven in Python en het is van belang dat je hier ook enige ervaring mee hebt om de nodige wijzigingen te kunnen maken. Met een achtergrond in Bèta heb jij goede kennis om keuzes te beargumenteren!  

Jij bent een type die allround is en overal betrokken bij wilt zijn. Er wordt veel van je gevraagd en het is belangrijk dat je de branche echt leuk vindt. Als je zelf wilt handelen is hier ook de mogelijkheid voor! Hoewel jij eerst lekker aan de slag gaat als programmeur zijn er veel doorgroeimogelijkheden voor de toekomst. Zo kun je in de toekomst als dit je leuk lijkt aan de slag gaan als product owner of scrummaster.  

Heb jij een betrokken en leergierige instelling? Heb jij een achtergrond in de richting van bètawetenschappen en vind je de optie-/ crypto-currency markt interessant? Lees dan snel de eisen!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een WO-bachelor in de richting van bètawetenschappen; 
 • Programmeer ervaring met een JS Framework zoals: React, Angular of Vue; 
 • Een leergierige instelling en betrokken houding; 
 • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in zowel woorden als geschrift; 
 • Jij kan je technische keuzes goed onderbouwen; 
 • Je vindt de optie- /cryptocurrency-markt interessant en het lijkt je leuk om in deze omgeving te werken!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Goed salaris op basis van kennis en ervaring; 
 • Goede winstregeling en bonusregeling; 
 • 25 vakantiedagen; 
 • Dagelijkse bedrijfslunch; 
 • Abonnement voor crossfit; 
 •  Werken met de nieuwste technieken in een snelgroeiende markt!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie gevestigd in Amsterdam focust zich op de snelst groeiende markt van de wereld, namelijk de optiemarkt. De organisatie bestaat officieel 2,5 jaar en is opgericht door mensen met meerdere jaren ervaring in softwareontwikkeling, handel en financiën.  Hun corebusiness is het ontwikkelen van handelsapplicaties voor de optiemarkt waarmee de transparantie wordt verbeterd en de handel en liquiditeit in de markt wordt verhoogd.  

Deze ontwikkelde handelsapplicaties zijn volledige geautomatiseerd en moeten de handelaar overbodig maken. De desbetreffende handelsapplicaties hebben een ontzettend snelle handelssnelheid. Dit creëren zij door het gebruik van eersteklas hardware. Op dit moment focust deze organisatie zich volledig op de cryptomarkt, maar in de toekomst willen zij dit ook naar andere markten uitbreiden.  

Als Junior Frontend Developer kom je terecht in een startup cultuur.  Het team bestaat uit 15 man en zit sinds kort in een gloednieuw trendy kantoorpand. Iedere dag wordt er een lunch verzorgd en iedere vrijdag is er een borrel in de kroeg (zolang Covid-19 er is in aangepaste vorm). Verder wordt er ieder half jaar een leuk team uitje georganiseerd. Zo is het team laatst gaan suppen op zee! Beweging acht dit bedrijf erg belangrijk en daarom krijg je een abonnement voor de crossfit. Zo kun jij zelfs voor je werkdag nog even sporten om daarna met nieuwe energie en betere concentratie aan de slag gaan. 

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Amsterdam