Vacature Business analist, UWV - Amsterdam

Amsterdam

RGN-hoofdkantoor Randstad
 • RGN-hoofdkantoor Randstad Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 32 - 38 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben je bestand tegen hectiek? Wil jij de kans krijgen om jezelf op te leiden, door te ontwikkelen en invloed uit te kunnen oefenen op het gebied van Informatiebeveiliging & Privacy? Voor UWV Handhaving in Amsterdam zijn we op zoek naar een business analist voor 32-38 uur in de week. Duur opdracht: 6 maanden ( kans op verlenging).

wat bieden wij jou
 • Salaris tussen € 3300 en € 4300 bruto per maand
 • Loopafstand van station Sloterdijk
 • Werken voor UWV is werken voor Nederland
wie ben jij

Wij zoeken geen techneut pur sang, maar vooral iemand die de brug kan slaan tussen techniek en business. En ook de juiste vertaling kan maken wat de techniek betekent voor de uitvoering waar het gaat privacy aspecten van de klanten.

 • Je hebt minimaal HBO niveau en hebt ervaring als adviseur;
 • ·Master of Sciences security management is een pré. Maar geen harde eis. Als je je hierin wil verdiepen of wil doorontwikkelen is dat mooi meegenomen;
 • Kennis van de AVG is zeer gewenst;
 • Je beschikt over overtuigingskracht en creëert draagvlak voor het IB&P beleid en de uitvoering hiervan.
wat ga je doen

Je hebt een coördinerende rol in de Gegevenseffectrapportages, maakt implementatieplannen en bedenkt activiteiten om de bewustwording van informatiebeveiling &Privacy te verhogen. Het is belangrijk dat je zorgvuldig afstemt met de juiste partijen binnen én buiten Handhaving. Als Coördinator ( business analist) toets je in afstemming met de Business security officer nieuw beleid en standaarden op hun toepasbaarheid. Je werkt risico gestuurd op basis van het informatiebeveiligingsplan van Handhaving.

 • Je levert adviezen op het vakgebied Informatie beveiliging & privacy;
 • Je denkt aan risico’s en in kansen en weet maatregelen goed te formuleren en te onderbouwen.;
waar ga je werken

Je gaat werken bij UWV Handhaving. Daar werken ze met persoonlijke- en uitkeringsgegevens van onze burgers en zijn we verantwoordelijk om hier zorgvuldig mee om te gaan. Het is van groot belang om vertrouwelijk en veilig om te gaan met alle gegevens waar we toegang toe hebben. Om dit te kunnen bereiken worden richtlijnen vastgesteld en beleid ontwikkeld op het gebied van Informatie Beveiliging & Privacy. En moeten we ervoor zorgen dat alle medewerkers van Handhaving bewust en zorgvuldig om gaan met (persoons)gegevens.

Risico's op het gebied van lekken van vertrouwelijke informatie liggen overal op de loer. Ook bij Handhaving. Vanzelfsprekend worden de benodigde voorzorgen en noodzakelijke maatregelen genomen om problemen te voorkomen. Om de risico's tot een minimum te beperken heeft Handhaving een IB&P vakteam met medewerkers die continue focussen op het veilig en verantwoord houden van de informatiehuishouding, en de middelen die daarbij gebruikt worden.

sollicitatie

Ben je enthousiast over de baan? Reageer dan nu met een actueel cv en motivatiebrief! Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op. We gaan graag met je in gesprek.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.300 - € 4.300 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Analist in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures