Vacature DevOps engineer Dynamics NAV / BC - Amsterdam

Amsterdam

Maandag Interim Professionals B.V.
  • Maandag Interim Professionals B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over de functie

Ben jij skilled in Dynamics NAV / Business Central? Maandag hoofdkantoor zoekt een DevOps engineer Dynamics NAV / BC!

Als DevOps engineer Dynamics NAV / BC ben jij dé schakel tussen Development en de gebruikers (jouw eigen collega’s!) binnen Nederland, België en Polen. De nadruk ligt op Mysolution Flex (MSF) en Business Central, aangezien we van Dynamics overgaan op BC. Toffe ontwikkeling, toch?

Hoe ziet je dag er uit?

Morning! Het is weer maandag, dus vandaag start de sprintplanning. Jij maakt namelijk deel uit van een scrumteam. Dit scrumteam heeft een missie… Namelijk het optimaliseren en automatiseren van onze backoffice. Een backoffice waar dagelijks honderden mutaties en facturen verwerkt worden. Dit vraagt natuurlijk om veel aandacht. Hoe zorgen wij ervoor dat onze systemen dit proces zo goed mogelijk ondersteunen? En hoe zorgen we ervoor dat de eindgebruikers weten wat de mogelijkheden zijn?

BC, MSF, Salesforce, Freshdesk ons eigen platform en bijbehorende services. Meerdere applicaties om jezelf in vast te bijten dus! Gelukkig doe je dit niet in je eentje. In het scrumteam zitten namelijk nog meer functioneel beheerders, developers, een business analist en productowner natuurlijk. Samen bedenken we oplossingen en voeren we deze uit.

Zit het werk in het scrumteam erop? Dan sluit je aan bij het functioneel beheer team. Dit team is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van al onze applicaties. Functioneel beheer is bij 5 scrum teams aangesloten.

Uitdaging? Zeker! Maandag® heeft groeiambities, en daarbij ook binnen Functioneel Beheer. Groei jij mee? 


Functie eisen
  • Heb je een afgeronde relevante hbo-ICT opleiding, bijvoorbeeld B&IM;
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring;
  • Expertise Microsoft Dynamics NAV en/ of Business Central is een vereiste;
  • Kennis en ervaring in Mysolution Flex (MSF) (Grote pré);
  • ITIL, BISL, DevOps, Scrum.

Wij staat daar tegenover?

Een uitdagende baan zoals je nog niet eerder hebt gehad, met een fijn salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt zoals een flexibel vakantieverlof en een bonusregeling. Maar vooral een geweldige werkervaring. 


Over het bedrijf

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met circa 21 vestigingen. Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden.

Wij zijn een platte, energieke en dynamische organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 1.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures DevOps Engineer in Amsterdam