Vacature Projectmanager Implementatie a.i. - Amsterdam

Amsterdam

DeRecruiter.nl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Projectmanager Implementatie a.i.
Werkzaamheden bestaan uit het verder implementeren en verbeteren van deels geïmplementeerde software bij laboratoria bij de afdeling R&D. Verbeteringen bestaan uit het omzetten van interfaces naar web services en een aantal nieuwe wensen geconstateerd vanuit het huidige gebruik. Verder zal het proces voor een aantal additionele producten worden geïmplementeerd binnen het systeem.

Functie eisen Projectmanager Implementatie a.i.

Je hebt ervaring met implementatie/ verbetering van software (bij voorkeur Laboratory Information Management Systems (LIMS). Kennis van een R&D organisatie is geen must, uiteraard wel heel prettig.


Arbeidsvoorwaarden

Project start is asap voor 6 maanden. Verlenging is een optie.

3 dagen per week.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Ramon de Meijer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!